עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    תערוכת מבשלים 2010 - חגיגה לאוהבי הבישול והאוכל... בקרוב

    2 תגובות   יום רביעי, 9/12/09, 09:52

    תערוכות מקצועיות, ארועי טעימות ועוד התכנסויות מקצועיות שמיודעות לאנשי התחום, לא חסר, אבל בעוד עולם הרכב כבר מריץ שנים את "אוטומוטור", עולם החתונות את "מתחתנים" ועולם האופניים את "BIKES", בנוף התערוכות לקהל הרחב, שחקן קולינרי טרם עלה על המגרש. הFoodis, חובבי הבישול והאוכל נשארו עם הלשון בחוץ ודי רעבים למען האמת.      

     

    את הנון הרציני הזה, באה תערוכת מבשלים, שתתקיים באפריל בגני התערוכה, לפתור.      

     

    אני ויתר חברי לשמנמנים, הוזמנו לערב הגאלה, שחשף אותנו לתכני התערוכה וגם לאוכל טוב (לא מזיק)      

    אתם מוזמנים לקרוא את רשמינו ואת כל הפרטים על התערוכה.      

     

    השף יאיר פיינברג, שמוכר לכולם כסו שף הקבוע ב"קרב סכינים", הוא היועץ הקולינארי של התערוכה ובנוסף הוא היה זה שניצח על המטבח בערב הגאלה. זו הזדמנות טובה לספר קצת על האוכל שהוגש באירוע.      

     

          

     

    עם בואנו קיבלה אותנו מוזגת חיננית שמילאה כוסות קטנטנות במרק ערמונים ופטריות צלויות. המרק הזה היה ללא ספק אחד המרקים הטובים שיצא לי לטעום ומובן שלקחתי ממנו עוד ועוד ובמחשבה לאחור, לא מספיק. המרקם היה קטיפתי והטעם גן עדן. אני עדיין ממתין לקבל את המתכון מהשף. מרק אדיר      

     

    בהמשך יצאו אחת אחרי השניה מנות שהוגשו ע"י מלצרים כמתאבנים, מנות קטנות ועל הטובות שבהן אני רוצה להרחיב:      

     

    סלט שעועית והדרים. השילוב של הטעם החמצמץ של ההדרים עם השעועית היה פשוט מצויין. אחלה מנה לפתיח של ערב.      

     

         

     

    טורטליני תרד בקרם ריקוטה ואגוזים. המנה הזו סיפקה שילוב פשוט מושלם של טעמים של הטורטליני תרד, עם הקרם גבינה והאגוזים. הטעמים השתלבו נפלא והמנה גם נראתה נפלא (לצערי לא צילמתי)      

     

    נתחי דג צרובים על צ’טני מנגו וכוסברה. גם זו הייתה מנה עם שילוב טעמים פשוט מצויין       

     

    בקינוחים, אהבתי במיוחד את מנת הסנדוויץ’ שוקולד מריר ופילו פריך. מנה כל כך פשוטה ועם זאת טעימה, פשוט ללקק את האצבעות.      

     

    בשורה התחתונה, השילובים הטובים היו בעיני החלק המוצלח במנות שהשף תכנן לאירוע. חומרים טובים, שילוב מוקפד של מספר טעמים והתוצאה, מנות מקוריות וטעימות מאוד. מאוד נהניתי מהאירוע, הן מבחינת המפגש החברתי עם השפים ועיתונאי האוכל והן מהאוכל.      

     

    עוד הוגש פילה דג לבן עם ליקר שוקולד ברוט, אבל שילוב הדג והשוקולד לא היה לטעמי וסאבלה ברטון עם משחת אגוזי לוז ושבבי מלח וניל שפחות קסם לי, העוגיה המלוחה והקצת יבשה, לא עשתה לי את זה, למרות הגימיק החביב של קרם האגוזים עם מיתוג התערוכה.      

     

         

     

    בקיצור, אל תשכחו, תערוכת מבשלים, באפריל, בגני התערוכה. אני לא יכול לחכות....

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/4/10 19:00:


      מוזר. נראה לי שיש פה התגייסות מלאה של כל צוות "דה מרקר" לשבח את התערוכה אפילו לפני שהיא נפתחה.

      והפרגונים לאחריה......  חברה הגזמתם.

      בסה"כ תערוכה. עוד תערוכה ולאו דווקא משהו מיוחד. כל תערוכה קטנטונת בארצות הים גדולה ממנה, גם במבחר וגם בשטחי התצוגה.

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      psychojr
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין