עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פטריות פורטבלו נוסח בליני ( נסיון לשכפל)

    8 תגובות   יום ראשון, 6/12/09, 22:37

    אחד הדברים שנהניתי בבליני היו הפורטבלו ביין מרסלה ובלסמי.

    אמש החלטתי לשכפל ככל יכולתי.

    4 פטריות פורטבלו בינוניות ( לא הרגל)

    חצי כוס יין מרלו ( אין לי מרסלה)

    רבע כוס בלסמי

    מלח

    פלפל שחור גרוס טרי

    שמן זית

    מחממים שמן זית במחבת טפלון

    מטגנים את הפורטבלות שלש דרות מכל צד.

    מוציאים

    מכניסים את היין והבלסמי ומצמצמים.

    ממליחים ומפלפלים

    מכניסים את הפטריות , הופכים לדקה.

    מוציאים ואם הרטוב מצומם מספיק יוצקים ומגישים.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        12/12/09 22:48:

      צטט: anaatti 2009-12-11 16:06:44

      אוהבת מאד פיטריות ,, וכאלה עדיין לא טעמתי,,,,

       ינוסה בהקדם

       

       


      סך הכל זה קלי קלות

      ואשמח לשמוע איך יצא

        11/12/09 16:06:

      אוהבת מאד פיטריות ,, וכאלה עדיין לא טעמתי,,,,

       ינוסה בהקדם

        9/12/09 22:21:

      צטט: כש-רונית 2009-12-09 19:56:57

      אוווווווווווי זה נראה טעיםםםםםםםםםםםםם.

       

      בא לי להכין את זה.

       

      רונית

       

       


      כל כך קל

      כל כך טעים

      הקניות יותר קשות מההכנה

        9/12/09 19:56:

      אוווווווווווי זה נראה טעיםםםםםםםםםםםםם.

       

      בא לי להכין את זה.

       

      רונית

        8/12/09 22:43:

      צטט: דפנתון 2009-12-08 15:42:32

      היי ששת

      תענוג לקרוא את הבלוג שלך. מזמן לא ביקרתי אותך במקלעת שירה.

      קיבלתי תיאבון- ולכן אבקר ואגיב.

       

       


      מקווה שתהני

      קפה יש תמיד חם

      במאפים  (( עוגות) אני  קצת חלש

        8/12/09 22:35:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2009-12-08 14:23:50


      איך יצא מבחינת הטעם?

      ב"בליני" היתה קצת דומיננטיות של היין על חשבון הפטריות, האם נתקלת במכשול זה בגירסה שלך?

       

      שוש, אי אפשר לצלות ביין ושלא יהיה טעם של יין

      המתכון אימו מתקתק כפי שהיה בבליני

      אבל טעים 

        8/12/09 15:42:

      היי ששת

      תענוג לקרוא את הבלוג שלך. מזמן לא ביקרתי אותך במקלעת שירה.

      קיבלתי תיאבון- ולכן אבקר ואגיב.


      איך יצא מבחינת הטעם?

      ב"בליני" היתה קצת דומיננטיות של היין על חשבון הפטריות, האם נתקלת במכשול זה בגירסה שלך?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון