עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    לביבות גבינה ברוטב תותים וברנדי

    2 תגובות   יום שבת, 5/12/09, 23:58

    המקור : בוקשטטר - פפריקה - טעמים

    המרכיבים:

     

    ללביבות:
    350 גר´ גבינה כחושה מסוג "טוב טעם"
    4 כפות צימוקים מושרים בברנדי כשעתיים
    2 ביצים
    ½ כוס קמח תופח
    מ! עט אבקת קינמון או גרעינים ממקל ווניל אחד
    3 כפות סוכר
    לרוטב:
    250 גר´ תותים חתוכים לחתיכות קטנות
    250 גר´ חמאה
    3 כפות סוכר
    3 כפות ברנדי
    פלפל שחור גרוס
    מקל ווניל או מקל קינמון

     

    הכנה: הלביבות:
    מערבבים את הגבינה עם הצימוקים, הביצים, הקמח, הקינמון או גרעיני הווניל והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים במקרר לשעה.
    מכינים מהתערובת כדורים, בעזרת שתי כפות, מקמחים ומטגנים בשמן או בחמאה מספר דקות מכל צד עד להשחמה.

    הרוטב:
    ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את מקל הווניל או הקינמון, פלפל שחור גרוס, תותים, סוכר וברנדי. משלהבים ומבשלים במשך מספר דקות.
    מגישים את הלביבות חמות בליווי הרוטב.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        8/12/09 22:51:

      צטט: anaatti 2009-12-07 07:20:51

      מזכיר לי לביבות דומות שאימי הכינה בילדותי

       

       


      אימי הייתה מכינה לביבותמלבן או יוגורט
        7/12/09 07:20:

      מזכיר לי לביבות דומות שאימי הכינה בילדותי

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון