עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    קרקר עבודת יד עם פרג ושומשום

    15 תגובות   יום שבת, 5/12/09, 20:11


    קרקר טעים במיוחד אם נעשה בעבודת יד ויש בתוכו פרג ושומשום יחדיו. קרקר דקיק, פריך ממכר. ממש. חיוך

    * אם ברצונכם דף רקע כמו זה שעליו מונחים הקרקרים -  לחצו נא כאן - הדפיסו במדפסת צבע/שימרו אצלכם במחשב (קובץ PDF קטן)    

    ----

    קרקר שומשום פרג

    כ- 60 עוגיות

    המרכיבים:

     

    250 גרם קמח רגיל

    1 כפית אבקת אפיה

    חצי כפית מלח גס

    2 כפות פרג שלם

    2 כפות שומשום

    פלפל שחור גרוס לפי הטעם

    60 גרם חמאה קרה

    100 מ"ל מים קרים

    --

    לאופן ההכנה המלא בבלוג האוכל שלי : לחצו כאן

     

    [Copy+of+IMG_8096.JPG]

    * העוגייה טעימה יותר כשהיא דקה (לאפייה אחידה מומלץ לרדד את הבצק באופן אחיד) .


     
    דרג את התוכן:

      תגובות (15)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/12/09 12:54:

      נראה מצוין

       

        9/12/09 08:41:

      תודה
        9/12/09 05:35:


      שמתי את הכל ולדעתי היה אפשר להוסיף

      אני חושב על קצח או זעתר במקום

        8/12/09 21:07:

      צטט: פטיסרי 2009-12-08 20:48:27


      ניסיתי מעולות,

      הפלפל מוסיף המון,

      חבל על הזמן

      תודה על ההיזון ,בתאבון . שמת את כל כמות הפלפל ?

       

      אתמול הכנתי את הבצק שוב בכמות כפולה ולאחר איחסונו בקרור נזכרתי שלא הוספתי את המלח כלל .. עד עכשיו הבצק במקרר.

      אני חושבת לפזר מלח רגיל מלמעלה .. לפני האפייה (שמתי בפנים הפעם גם שומשום שחור וג'ינג'י כי נגמר לי הפרג )

       

        8/12/09 21:04:

      צטט: זהות בדויה 2009-12-06 21:13:27


      יאמיי

       

      תודה

       

        8/12/09 21:04:

      צטט: פטיסרי 2009-12-06 06:08:23


      אז זהו בדיוק חשבתי על זה חצי עפית מלח גס זה לא הרבה?

       

      לטעמי לא , זה פחות ממלח רגיל באותה הכמות  , לא ?..

        8/12/09 21:03:

      צטט: סיפור על אהבה ואוכל 2009-12-05 22:51:47


      תודה חני. מלוחים זו החולשה שלי... בהחלט מתכוונים לנסות. נראה שגם אפשר לגוון עם קימל/קצח/שבבי גבינה חריפה/זעתר/זרעוני כוסברה וכד'. בבא העת - נדווח איך יצא.

       

      תודה , אשמח לקרא דיווח על הקרקרים שלכם

        8/12/09 21:02:

      צטט: סטריאה 2009-12-05 21:56:30

      נראה מצויין, תודה!

      שבוע מעולה!

       

      תודה !

        8/12/09 20:48:


      ניסיתי מעולות,

      הפלפל מוסיף המון,

      חבל על הזמן

        6/12/09 21:13:

      יאמיי
        6/12/09 06:08:

      אז זהו בדיוק חשבתי על זה חצי עפית מלח גס זה לא הרבה?

      תודה חני. מלוחים זו החולשה שלי... בהחלט מתכוונים לנסות. נראה שגם אפשר לגוון עם קימל/קצח/שבבי גבינה חריפה/זעתר/זרעוני כוסברה וכד'. בבא העת - נדווח איך יצא.
        5/12/09 21:56:

      נראה מצויין, תודה!

      שבוע מעולה!

        5/12/09 21:18:

      תודה . במקור שמו כפית פלפל שחור.. זה נראה לי הרבה בשביל הפעם הראשונה אז הפחתתי.  שבוע טוב !
        5/12/09 21:16:


      נראה טוב,

      אהבתי את תוספת הפלפל השחור,

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין