עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פריטטה תרד

    1 תגובות   יום שישי , 4/12/09, 23:21
     

       פריטטה היא בעצם חביתה איטלקית, אולי היא צריכה להיות יותר תפוחה עם הרבה ביצים והקצפה,

       אבל אנחנו שני אנשים ומספיק לנו פריטטה מ 3 ביצים.

      חומדים:

      חצי חבילת תרד נקי שטוף ללא גבעולים

      שמן

      שן שום כתוש

      3  ביצים

      מלח

      פלפל שחור

     ההכנה:

     מטגנים את התרד עם השום בשמן

      מוצאים את התרד וקוצצים אותו

      מחזירים ממשיכים לטגן 2 דקות ומפלפלים וממליחים

      יוצקים את הביצים המעורבלות

      מטגנים על אש קטנה 3-4 דקות אני פיזרתי פטה לשיפור טעמים

      הופכים לדקה או שתיים

      מגישים

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/12/09 23:40:


      נראה טעים.

       

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון