עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    בייבי סלק על מצע תרד ופטריות וגבינת פטה כבשים

    2 תגובות   יום שבת, 28/11/09, 18:04

     

    אני לא מתיימר להיות שף יואב בר ממאראבו, בטח שאין לי גבינה כחולה בבית,

    אבל  זיכרונות סלט הבייבי סלק מתפריט החורף של מאראבו הציפו אותי עת ראיתי את הסלקים הקטנים האלו על המדף....

    מה עוד שקיבלתי חבילת גבינות מפיראוס...פטה כבשים נשמע לי טוב..

    6-8 סלקים קטנים בייבי

    חבילה תרד טרי נקי שטוף ויבש

    סלסלה פטריות

    שמן זית

    2 שיני שום כתושים

    מלח פלפל

    פטה כבשים של פיראוס

    לויניגרט

    2כפות שמן זית

    4 כפות חומץ

    2 כפות בלסמי

    כף סילאן

    את הסלקים אופים כשעה בתנור חם 200 מעלות ( בנייר כסף), מצננים, קולפים, חותכים לרבעים.

    משרים את רבעי הסלקים לילה בוויניגרט לספיגת טעמים.

    מחממים שמן במחבת, זורקים פטריות ושום ולאחר מכן מוסיפים את עלי התרד, מערבבים שתי דקות ומסירים מהאש.

    מניחים ת התרד בצלחת הגשה, ממליחים ומפלפלים.

    מניחים את הסלקים בצלחת ומפוררים את הגבינה.

     

    מגישים.

     

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/12/09 00:12:

      צטט: odelia76 2009-11-29 19:43:02

      חגיגת צבעים :-)

      סלק  זה בריא

      ואם כבר צבע אז מהטבע

       

        29/11/09 19:43:
      חגיגת צבעים :-)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון