עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פופאיט חזה עוף במילוי פסטו

    4 תגובות   יום שישי , 27/11/09, 22:19

    השף טארק שהואן לימד אותי להכין פסטו מעשבי תיבול

    הכי טוב לאכול אותו עם כפית או על טוסט, אבל יותר טוב למלא בפופאיט עוף

    הנה המתכון:

    לפסטו:

    פסטו מדהים בהשראת שף טארק שהואן

    חצי צרור כוסברה

    חצי צרור פטרוזיליה

    חצי צרור נענע

    חצי חבילה ריחן

    2 כפות עלעלי טימין

    בצל קצוץ דק דק

    3 שיני שום קצוצים

    כף חרדל דיז'ון

    חצי כוס שמן זית

    כף חומץ 5%

    מלח פלפל

    קוצצים את העלים וטוחנים עם שמן במעבד מהיר וחזק

    מוסיפים את הבצל, השום, החרדל, החומץ, והתבלינים ונותנים סיבוב מהיר לערבוב.

    אם מתאפקים מניחים ליום

    להכנת הפופאיט:

    משטחים היטב את פרוסות  חזה העוף ( שניצל)

    מורחים כפית פסטו במרכז

    מקפלים היטב

    מגלגלים בקמח

    טובלים בביצה

    מגלגלים בפירורי לחם

    ומטגנים.

     

    חבל על הזמן

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/11/09 01:38:

      תודה, נראה מעולה
        29/11/09 17:11:


      אוהבת שניצל

      אוהבת פסטו

       אז יחדיו זה שילוב מטריף,,,,,

       

       

      מאמצת במידית!

        28/11/09 18:06:

      צטט: flicker 2009-11-28 15:02:25

       

      לפי החומרים, באמת נשמע שחבל על הזמן.

       

      יופי של אילתור לחזה עוף.

       

       

      כל כך טעים שבא לטרוף לבת הזוג את המנה שלה.....
        28/11/09 15:02:

       

      לפי החומרים, באמת נשמע שחבל על הזמן.

       

      יופי של אילתור לחזה עוף.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון