עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פסטו מדהים בהשראת שף טארק שהואן

    0 תגובות   יום שישי , 27/11/09, 00:26
     

    חצי צרור כוסברה

    חצי צרור פטרוזיליה

    חצי צרור נענע

    חצי חבילה ריחן

    2 כפות עלעלי טימין

    בצל קצוץ דק דק

    3 שיני שום קצוצים

    כף חרדל דיז'ון

    חצי כוס שמן זית

    כף חומץ 5%

    מלח פלפל

     

    קוצצים את העלים וטוחנים עם שמן במעבד מהיר וחזק

    מוסיפים את הבצל, השום, החרדל, החומץ, והתבלינים ונותנים סיבוב מהיר לערבוב.

    אם מתאפקים מניחים ליום

    אם נגמר מהר מכפילים את הכמות בפעם הבאה.

     

    אני השתמשתי בפסטו למילוי פופאיט חזה עוף ויצא נפלא.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון