עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    גבינת עיזים צפתית בסגנון ניו יורק

    0 תגובות   יום ראשון, 22/11/09, 22:28

     

    אנשי העסקים בניו יורק אוהבים מנת פתיחה של אצבעות מוצראלה.

    לגבינת העיזים של פיראוס יש מרקם דומה. ושווה להכין:

     

     

    אצבעות צפתית עיזים

     

    קופסא צפתית עיזים - לחתוך לפרוסות עובי ס"מ לערך

    ביצה

    קמח

    פירורים לשניצל

    מעט שמן קנולה

     

    להגשה:

    עלי בייבי סלט

    כמה נבטי חמנייה

    פרוסות של שרי

    פלפל אדום קלוי

     

    מקמחים את פרוסות הגבינה.

    טובלים בביצה ואחרי זה בפירורי הלחם לשניצל.

    מטגנים בשמן חם מאוד, הופכים בזהירות כשצד אחד ממש מטוגן מוכן

    מניחים על עלי הבייבי.

    מגישים חם.

     

     

    טעים כמו בניו יורק.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון