עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פסטו של שף טארק שהואן

    0 תגובות   יום ראשון, 22/11/09, 15:59
     

     

    את הפסטו הזה טעמתי על פילה יען שהשף הגיש לי.

    מאז אני חולם עליו כל הזמן.

    אז הנה באדיבות השף:

    צרור נענע

    צרור פטרוזיליה

    צרור כוסברה

    כף חרדל דיז'ון גרגרים

    כוס שמן זית איכותי

    1 בצל לבן קצוץ דק דק

    4 שיני שום קצוצים דק דק

    2 כפות חומץ 5%

    מיץ מלימון אחד

    מלח פלפל

    חצי כפית טימין קצוץ דק דק

    ההכנה

    קוצצים את כל העלים דק דק. מערבבים עם כל החומרים ומניחים לספוג טעמים במקרר לחצי שעה.

    מתאים נהדר על כל בשר אדום.

    אם הכמות מדאיגה אתכם תכינו חצי אבל אל תתלוננו שלא נשאר כלום.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון