עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    עדשים שחורות - ניר צוק עשה לי הכרות עם עדשים שחורות

    2 תגובות   יום שישי , 20/11/09, 18:06

     

     

     

    המתכון סוג של דאל רק ללא טעמים הודיים

    להשרות את העדשים שעה במים.

     

    חומרים:

    כוס עדשים שחורות

    1 בצל קצוץ

    שן שום פרוסה דק

    חצי פלפל אדום קצוץ דק

    עגבנייה בשלה מקולפת וחתוכה לקוביות

    כפית מחוקה כורכום

    זירעוני כמון

    גרגרי כוסברה

    כפית פפריקה

    חצי כפית כמון

    כף אבקת מרק עוף

    כוס וחצי מים.

     

     

    ההכנה:

    מסננים את העדשים ומייבשים במסננת

    מטגנים את הבצל

    כשמשחים מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים  מוסיפים את הפלפל הקצוץ     וממשיכים לטגן

    כ 3 דקות ומוסיפים את העגבניות זרעי הכמון וגרגרי הכוסברה.

    מערבבים וממשיכים לטגן עוד שתי דקות , מוסיפים את שאר התבלינים

    מוסיפים את העדשים מערבבים מוסיפים את אבקת המרק מים עד כיסוי

    מביאים לרתיחה ומבשלים כ 30 דקות עד שמתרכך אפשר להוסיף מעט מים.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/11/09 13:23:


      לכאורה מוזר אבל זה קוויאר

       

      לאחרונה יש סוג שמגיע מאטיופיה שמעתי

        21/11/09 23:44:


      פתאום בימים האחרונים ראיתי מתכונים שונים עם עדשים שחורות בטלויזיה,,

      מאין הן הגיעו?

       הצבע השחור נראה מוזר,,לא?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון