עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סחוג מעלי גפן - לרגל עליית תוכניתו של ניר צוק בערוץ 10

    5 תגובות   יום שישי , 20/11/09, 17:58

     

     

     

    צנצנת עלי גפן כבושים ( 400 גרם)

    חצי ראש שום

    3 פלפלים חריפים בלי הגרעינים

    חצי חבילה כוסברה ( מינימום גבעולים)

    כפית עריסה

    חצי כוס שמן זית

    מיץ מחצי לימון

     

    משרים את העלים לפחות שעה במים להוצאת המליחות

    קוצצים גס את העלים

    חותכים את הפלפלים

    קוצצים גס את הכוסברה

    מועכים \ קוצצים את השום

     

    מערבבים הכל במעבד מזון חזק ( אם קשה לו מחלקים למנות)

    זה מה זה טעים

     

    המתכון באדיבות השף ניר צוק ממסעדת נועה ביסטרו

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/11/09 10:47:

      צטט: שמים1 2009-11-21 10:10:32


      וואלה?

      יש לי עלי גפן מוקפאים אבל כואב לי הלב לעשות מהם סחוג :-)

      תודה על מתכון מיוחד ששת .

       

       

       

      תקני בצנצנת

      חבל על המוקפאים

        21/11/09 10:10:


      וואלה?

      יש לי עלי גפן מוקפאים אבל כואב לי הלב לעשות מהם סחוג :-)

      תודה על מתכון מיוחד ששת .

       

       

        21/11/09 10:07:

      צטט: הקדרה של ששת 2009-11-21 10:07:23

      צטט: flicker 2009-11-21 00:58:28

       

      מאד מעניין אבל בכל זאת לא הבנתי את הרעיון של שימוש בעלי גפן ועריסה בהשוואה למתכון הסחוג המקורי.

       

      זה נישמע נורא נורא רחוק ממנו.

       

      צריך לקחת את המתכון הזה בפרופורציה

      הוא מעין פסטו שונה

      גם אמש למדתי פסטו אחר שיפורסם בקרוב

      אבל הכוסברה יחד עם העלים ויחד עם החריפות של העריסה והפלפלים יוצרת תחושה של סחוג

      תימני לא יאהב זאת אבל ש'כנזי כמוני בהחלט יהלל וזה שווה

       

       

        21/11/09 10:07:

      צטט: flicker 2009-11-21 00:58:28

       

      מאד מעניין אבל בכל זאת לא הבנתי את הרעיון של שימוש בעלי גפן ועריסה בהשוואה למתכון הסחוג המקורי.

       

      זה נישמע נורא נורא רחוק ממנו.

       

      צריך לקחת את המתכון הזה בפרופורציה

      הוא מעין פסטו שונה

      גם אמש למדתי פסטו אחר שיפורסם בקרוב

      אבל הכוסברה יחד עם העלים ויחד עם החריפות של העריסה יוצרת תחושה של סחוג

      תימני לא יאהב זאת אבל ש'כנזי כמוני בהחלט יהלל וזה שווה

        21/11/09 00:58:

       

      מאד מעניין אבל בכל זאת לא הבנתי את הרעיון של שימוש בעלי גפן ועריסה בהשוואה למתכון הסחוג המקורי.

       

      זה נישמע נורא נורא רחוק ממנו.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון