עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    כבדי עוף מקורמלים עם פטריות ובצלצלי פנינה

    0 תגובות   יום שישי , 20/11/09, 08:26

    חב' כבדי עוף מנוקים מגידים וכו'

    סלסלת פטריות

    2 בצלים פרוסים

    10 בצלי פנינה לערך

    חצי כוס קוניאק

    חצי כוס יין מרלו

    3 כפות בלסמי

    פלפל גרוס טרי

    פפריקה

    מלח

    שמן

    ההכנה

    לאחר הניקוי של הכבדים יש להשרות את הכבדים כל הלילה במרינדה של קוניאק ורבע מכמות היין.

    למחרת: מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפטריות ואת בצלי הפנינה שיזהיבו מעט.

    מוציאים את התחולה.

    מחממים היטב את המחבת עם שמן שוב וצולים את הכבדים משני הצדדים. מתבלים, מוסיפים את תחולת הבצלים והפטריות לכמה דקות. ומוסיפים את שארית היין.

    לאחר דקה או שתיים מוציאים את הכבדים עם תכולת הפטריות והבצלים לפי רמת ההכנה שאוהבים.

    מוסיפים בלסמי ומצמצמים את היין עם הבלסמי. לקראת ההגשה מחממים ברוטב המצומצם ומגישים.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון