עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    גזר וג'ינג'ר

    10 תגובות   יום רביעי, 18/11/09, 21:41

     

    נכנסתי הערב למטבח לבשל . והפעם : ערמת גזר לפניי וגם ג'ינג'ר טרי שאני כה אוהבת, שום , בצל וסיר המרק הקבוע . בתכנון : מרק גזר וג'ינג'ר .

    --

    המרק מוכן מסקנות:

    --

    * מרק גזר וג'ינג'ר זה טעים

    * מרק קרמי זה מפנק ומצויין

    * המרק הזה הוא זריז הכנה מאין כמוהו וזה לא ניכר בטעמו

    * המרק אינו כתום כמו גזר טרי/מבושל

    * ג'ינג'ר וגזר הם שידוך מצויין

    * להבא כדאי להכפיל כמויות

    --

    מרק גזר וג'ינג'ר

    --

    2-4 מנות

    החומרים:

    --

    בצל בינוני קצוץ

    2 שיני שום קצוצות דק

    2-3 כפות שמן זית

    700 גרם גזר קלוף שטוף וקצוץ

    כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק

    מלח לפי הטעם

    פלפל שחור גרוס

    900 מ"ל מים

    --

    ההכנה:

     

    1. לטגן את הבצל והשום במשך 5 דקות בסיר בינוני מכוסה ,לבחוש מידי פעם.

    2. להוסיף לסיר את הגזר והג'ינג'ר , לטגן בסיר מכוסה כ- 10 דקות, לבחוש מידי פעם.

    3. להוסיף לסיר את המים,פלפל שחור ומלח .להביא לרתיחה ולבשל על להבה בינונית במשך 15 דקות או עד שהגזר רך.

    4. לטחון את המרק בסבבים בבלנדר/מעבד מזון עד קבלת מרק קרמי חלק.

    ** ניתן להגיש את המרק בקישוט עשבי תיבול טריים.

    --

    מרקים מומלצים נוספים :

    * מרק בורשט

    * מרק עגבניות עם אורז

    * מרק שעועית עם קבנוס


     
     
    כל הזכויות שמורות ©
    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/11/09 13:11:

      צטט: פטיסרי 2009-11-20 08:24:20


      נראה טעים ומעולה ליום חורפי טוב

       

      תודה !  נראה שיהיה טעים לאכול את המרק כל השנה  (כרגע ביקשתי שיקנו לי עוד גזר..)  :-)

        20/11/09 13:09:

      צטט: אביגיל אהרון 2009-11-20 07:48:28


      שילוב נהדר ובטח מריח נפלא... מבטיחה לנסות...:-)

       

      תודה אביגיל ! כן הריח באמת נפלא :-)

        20/11/09 13:02:

      צטט: ~ינואר~ 2009-11-19 16:52:06

      משובח אהבתי את השילוב.

      אני תמיד שותה מיץ גזR ומבקשת שיוסיפו לי מעט ג'ינג'R ,מצויין במיוחד לחורף שכן זה תבלין ממריץ ומחמם.

      מאוד אהבתי את הוידאו אצלך המשיכי כך .

       

      שילוב נהדר , תודה אורית על הרעיון  !  (נסי צנון מגורד גס עם ג'ינג'ר מגורד דק ומעט רוטב סויה- מצויין כפתיח לארוחה ) תהני, אמשיך  :-)

        20/11/09 12:55:

      צטט: דיקלה5 2009-11-19 16:48:19


      מתאים לערבים הקרים ,

      כשמתחשק מאכל חם ולא כבד....

      לך תודה*

       

      מדוייק , תודות :)

        20/11/09 08:24:

      נראה טעים ומעולה ליום חורפי טוב
        20/11/09 07:48:

      שילוב נהדר ובטח מריח נפלא... מבטיחה לנסות...:-)
        19/11/09 16:52:

      משובח אהבתי את השילוב.

      אני תמיד שותה מיץ גזR ומבקשת שיוסיפו לי מעט ג'ינג'R ,מצויין במיוחד לחורף שכן זה תבלין ממריץ ומחמם.

      מאוד אהבתי את הוידאו אצלך המשיכי כך .

        19/11/09 16:48:


      מתאים לערבים הקרים ,

      כשמתחשק מאכל חם ולא כבד....

      לך תודה*

        19/11/09 16:32:

      יקירתי בתאבון , המרק הזה טעים בצורה בלתי רגילה !!   יותר מכל המרקים שאכלתי לאחרונה . היית צריכה לראות את קערת המרק שלי עכשיו (כמה היא 'נקייה')  ,תודה,שמחת אותי , סוף שבוע נפלא נשיקה
        19/11/09 15:58:


      חניתה, תודה!

      כמה שימחת אותי. את אפילו לא מתארת כמה.

      אכלתי מרק גזר במסעדה כלשהי והמרק היה משגע בטעמו...

      והנה, יש מתכון שלך יפתי.

      בתיאבון! :)) וסופשבוע טעים ומרקי

      {אני הכנתי מרק עדשים אדומות}

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין