עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פטריות ובטטה מוקפצים ברוטב צ'ילי

    2 תגובות   יום שישי , 13/11/09, 21:19

    סלסלת פטריות טריות

    1 בטטה חתוך לקוביות

    3 כפות צ'ילי חריף מתוק

    שמן זית

    מלח

    את הפטריות מקפיצים מעט בשמן זית חם מאוד רצוי שיישארו אל דנטה.

    מרתיחים מים בסיר וכאשר רותחים מכניסים את קוביות הבטטה לחמש דקות בדיוק, ממליחים.

    מסנים את הנוזלים מהפטריות

    מסננים את קוביות הבטטה

    מחממים שמן זית בסיר בו טוגנו הפטריות, מקפיצים את קוביות הבטטה שתי דקות עם קצת שומשום. מוסיפים את הפטריות ואת הצ'ילי ומקפיצים.

    מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים שומשום מעל.

    להגיש חם.

     

    המתכון בהשראת שף בראיין בראד ממסעדת גספאצ'יו במלון הולידי אין אשקלון

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/11/09 21:42:

      צטט: sf20jan 2009-11-15 11:53:55


      תודה , אספר לך אם שווה....

       

       

      אשמח לשמוע

      כי היום הכנתי משהו דומה אבל שונה

        15/11/09 11:53:

      תודה , אספר לך אם שווה....

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון