עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    כרובית בסגנון הודי

    0 תגובות   יום חמישי, 12/11/09, 10:22

     

    אפרופו אוכל הודי לפעמים אני מכין כרובית בסגנון הודי:

     

     

    מרכיבים:

     

    1 כרובית מחולקת לפרחים

    2 כפות שמן קנולה

    1 שן שום קצוצה

    1 בצל קצוץ דק

    כף ג'ינג'ר קצוץ

    1 כפית כורכום

    1/2 כפית צ'ילי ( אם רוצים חריף)

    1/2 כפית פפריקה

    2 גבעולי סלרי עלים פנימיים פרוסים לרוחב דק

    2 גזרים פרוסים דק

    פלפל אדום בשרני חתוך לקוביות קטנות ( או חריף..)

    כף אבקת מרק

    3/4 כוס מים

    אופציות- חצי גביע יוגורט ( או חלב קוקוס)

    פטרוזיליה קצוצה לקישוט

     

    ההכנה

    מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל עד שקיפות והזהבה קלה, מוסיפים את בשום הקצוץ. מטגנים 2 דקות. מוסיפים את התבלינים והזנגוויל ומערבבים שתי דקות, מוסיפים את הגזר,הסלרי, והפלפל האדום מערבבים מכסים ומבשלים על אש קטנה 10 דקות .

    מעבירים לאש גדולה יותר מוסיפים את פרחי הכרובית, מערבבים שיצופו בתבלינים

    מוסיפים את המים עם אבקת המרק ומלח מערבבים לאחר הרתיחה מעבירים לאש נמוכה ומכסים ל10 דקות. מוסיפים את היוגורט ( לא חובה) מערבבים לרתיחה.

    מגישים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

     

    לאחרונה כתשתי במכתש גרגרי כמון, הל, כוסברה, ופלפל שחור והוספתי על התבלינים. יצא מעולה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון