עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    תפוחי אדמה גבינת עיזים ופטריות מוקרמים

    12 תגובות   יום שלישי, 10/11/09, 23:16

    10 תבניות אישיות חד פעמיות

    חצי קופסא גבינת עיזים פיראוס
    25 גרם מרגרינה על קנולה חמאה וכד'
    1 תפוחי אדמה פרוס, מבושל עד לריכוך ( לא פירה)
    1 סלסלה פטריות

    2 כפות גבינה צהובה מגורדת
    בצל קצוץ
    2 שיני שום
    מיכל שמנת מתוקה
    1  כוס חלב

    2 כפות שמן זית לטיגון
    כף קמח
    מלח

    פלפל


    במחבת מזהיבים בצל קצוץ, פטריות קצוצות, שום כתוש, מלח, פלפל. כל אחד לפי טעמו.

    מסננים במסננת להוצאת נוזלים ושמן מיותר.
    מכניסים לכל קערית תפו"א, פטריות וגבינת עיזים מגורדת (כמה שנכנס בהתאם למקום שיש)

    בסיר שמים כ- 25 גרם חמאה, את החלב המלח השמנת ובעזרת מקציף מוסיפים את הקמח תוך ערבוב שלא ייווצרו גושים

    כשמסמיך (הרוטב צריך להיות סמיך ולא דליל) מוסיפים גבנ"צ מגוררת, ומערבבים היטב.
    נותנים לרוטב להתקרר ולהתקשות קצת.
    שמים מעל הפטריות מהרוטב ולמעלה מפזרים פירורי גבנ"צ.

    מקשטים בפרוסת פטרייה.
    מכניסים לתנור עד שמשחים ומוקרם יפה מלמעלה.

     

    להוציא בהגשה מהתבניות בזהירות ולהפוך או בתבניות עצמן לאירוח.

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/11/09 19:13:

      צטט: לורילי 2009-11-19 10:30:43


      ויש לי בקשה אליך. אתה יכול להציע לי תפריט מיוחד לערב? אני לא רוצה בשר ולא עוף. אשמח להצעות. תודה מראששששששששששששששנשיקה

       

       


      שאני אציע  תפריט לבשלנית המעולה לורילי

      תמיד יש סלטים

      אני ממליץ על פיטריות ממולאות בגבינה ואגוזים אפשר פורטבלות כגולות זו יכולה להיות מנה נהדרת

       

      גם המאפה של תפוחי אדמה עם פטריות שאחלת פעם אצל החברה שלנו ברמת גן ( זוכרת...)

       

      דגין תציד מתאימים לארוחה חלבית

       

      משהו מבצק עלים רצוי עם מנגולד או תרד

       

      פרסמתי לאחרונה כמה סלטים מעניינים

      עם נבטים

      וגם זה עם הסלק מעולה

      דברי איתי

        19/11/09 10:30:

      ויש לי בקשה אליך. אתה יכול להציע לי תפריט מיוחד לערב? אני לא רוצה בשר ולא עוף. אשמח להצעות. תודה מראששששששששששששששנשיקה
        19/11/09 10:29:

      ששת אתה לא תאמין אבל ביום שישי האחרון הוזמנו לחברים ובעלת הבית הגישה את המתכון הזה שנגנבנו עליו ממש. תפוח אדמה לא היה שם.  אני גונבת ממך את המתכון לאירוח הבא אצלי בבית. תודה ממי.
        16/11/09 13:58:
      ראיתי גם עם הבואיקוס...והקופסא של האמא...ההפקות שלכם הולכות ומשתפרות.
        15/11/09 23:50:

      תבואי לבקר

      מחר בשעה 9 צילומים וטעימות

        15/11/09 13:17:

      האם אתם צריכים ניצבים לפרסומות הבאות שלכם??? תקראו לי בבקשה....
        14/11/09 23:45:

      צטט: די_תי 2009-11-14 21:12:40

      פרסומת כזו מהחיים - ממש אפשר להרגיש את הטעם, כשרואים ושומעים אתכם. אני צופה שבעקבותיכם ייתפתח טרנד חדש של פרסומות תוצרת בית.

       

      למרות שזה נראה פרסומת זה לא אבל יצא ככה, נראה מה יהיה מחר בעבודה עם הבואיקוס

        14/11/09 23:44:

      צטט: ה א ח ר ת 2009-11-11 07:34:08


      ששת אתה בהחלט שובר לי תדיאטה :(((

      עכשיו בא לי להכין את זה :(

      <בורחת למשרד מהר >

      כדאי לך לשמור את המתכון לאירוח חלבי

      ששת איכזב אותך פעם?

       

        14/11/09 21:12:
      פרסומת כזו מהחיים - ממש אפשר להרגיש את הטעם, כשרואים ושומעים אתכם. אני צופה שבעקבותיכם ייתפתח טרנד חדש של פרסומות תוצרת בית.
        11/11/09 07:34:


      ששת אתה בהחלט שובר לי תדיאטה :(((

      עכשיו בא לי להכין את זה :(

      <בורחת למשרד מהר >

        11/11/09 07:15:

      צטט: ה א ח ר ת 2009-11-11 06:36:11

      אוהבת מתכונים כאלה.

      העתקתי ושמרתי לי.

       

       

      זה משהו ששוה לשבור כל דיאטה

      ואם זה לאורחים הם לא ישכחו את זה אף פעם

       

      תראי מה כותבת המנצחת שלי הבאתי לה אמש:

      אוי אוי אוי כמה שזה טעים, אחול מניוק של מאפה, בחיי. אתה יודע שאכלתי את זה עם האצבעות בדרך חזרה???
      איזון מושלם בין הטעמים, איך נהניתי. אני משתפת את הסרטון הזה בדף הבית שלי מחר על הבוקר, כדי שלא יעלם בלילה בין ההודעות של החווה. קאפיש?
      שוב, תודה, אין לך מושג כמה שזה היה במקום, ואיך היה כיף לאכול את זה בידיים. בפעם הבאה נא לשים לי מזלג מפלסטיק או כפית , עדיף. חוץ מזה זה היה קטן מדי :-) זו הטענה היחידה שלי.
      מה זה טעים.....
        11/11/09 06:36:

      אוהבת מתכונים כאלה.

      העתקתי ושמרתי לי.

       

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון