עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    פלפל ממולא בפסטה

    16 תגובות   יום שני, 2/11/09, 18:17


    מאמר אינטרנטי אחרון שכולו ממולאים טעימים לא הותיר אותי אדישה. החלטתי שאני רוצה להכין את כל מתכוני הממולאים ,אבל -  אחד אחד..

    מצאתי את עצמי בסיבוב סידורים שהסתיים בחנות טבע גדולה . פיספסתי מעט מרכיבים, הבזיליקום שרכשתי (האדניות שלי צריכות חידוש..) התגלה כבלתי שמיש. לא זכרתי לקנות עגבניות שרי, אז נצלתי מה שנותר בבית. ובכלל , הכנתי את הפלפלים הממולאים בפסטה כשאני רעבה והחלטתי לאכול אחד עוד בטרם היה מוכן לגמרי  מופתע.

    המתכון המקורי הצריך מספר שינויים/הערות :

    * המלית טעימה מאוד כסלט פסטה אבל מספיקה ליותר מ- 4 פלפלים גדולים .

    * זמן האפייה המומלץ של 35 דקות  - אפילו בטוסטר לא הספיקו (זה האחד שאכלתי) יש לאפות את הפלפלים עוד כ- 15 דקות לערך. עד שהם רכים ותוכנם נמס..

    * כייף להכין פלפל ממולא בגלל שקל לרוקן אותו .

    זהו . יש פלפל ממולא ולא באופן המסורתי והוא משביע וגם נאה למראה ,אני מקווה.

    --

    פלפל ממולא

    --

    החומרים:

    4-5 פלפלים אדומים גבוהים גדולים ובשרניים (פלפל בכל צבע אחר יתאים )

    1 כוס פסטה קטנה לא מבושלת = 90 גרם פסטה לא מבושלת

    6 כפות שמן זית

    16 עגבניות שרי חתוכות לרבעים או 8 עגבניות שרי  +2 עגבניות קטנות קצוצות

    2 שיני שום קצוצות - לא לוותר

    1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת

    1 כוס גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות

    1/4 כוס עלי בזיליקום טרי קצוץ או מספר עלים קצוצים

    מלח

    פלפל שחור גרוס

    פלפל צ'ילי גרוס

    --

    ההכנה:

    1. לחמם תנור לחום 200 מעלות .

    2. לחתוך את ראשי הפלפלים ולשמור אותם בצד . להוציא את גרעיני הפלפל .

    3. לבשל את הפסטה במי מלח עד שהיא אל דנטה (אצלי כ- 9 דקות בישול) . לשטוף במי ברז.

    4. להעביר את הפסטה לקערה בינונית ולהוסיף:

    עגבניות ,בזיליקום, שום, גבינות, שמן זית ותבלינים.

    5. למלא כל פלפל במספר כפות מהמלית ולהחזיר את מכסה הפלפל .

    6. לאפות בתנור/טוסטר חם כ - 45 דקות .

    להגיש חם או פושר .


    כל הזכויות שמורות ©חני הראל 2009
    דרג את התוכן:

      תגובות (16)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/11/09 23:17:
      בלוג מהמם!!  :)
        5/11/09 14:00:

      תודה אורית על הגיוונים :)  להבא אני מכפילה כמויות .
        5/11/09 00:05:

      איזה מקורי תודה .

      אפשר גם להוסיף זיתים /חצילים או זוקיני קלויים/תירס /טונה

      כל הכבוד על היוזמה והחדשנות.

        4/11/09 20:37:

       אשמח לקרא . ותודה שבקרת :)
        4/11/09 20:06:
      אנסה ביום שישי ואספר איך יצא לי.
        4/11/09 18:45:

      שמתי את מכסי הפלפלים והובלתי את התבנית בזהירות לתנור. המכסים אינם נופלים במהלך האפייה. כמובן שאין למלא את הפלפלים יותר מידי .. אחרת אולי כן ייפלו :)
        4/11/09 18:15:

      חשוב לי לברר עניין טכני קל -

      איך לחבר את "המכסה" של הפלפל שלא יפול במהלך הבילוי בתנור, יש איזה פטנט דבק ?

        4/11/09 08:40:

      צטט: סטנמ 2009-11-03 15:37:22


      רעיון וביצוע נפלאים.

       

      תודה רבה .

       

        4/11/09 08:40:

      צטט: mi alma 2009-11-03 15:19:14


      תמיד כיף לי לבקר אותך ולראות נפלאות.

      תודה יקרה :)))

       

      תודה יקירתי :))

        3/11/09 15:37:

      רעיון וביצוע נפלאים.
        3/11/09 15:19:


      תמיד כיף לי לבקר אותך ולראות נפלאות.

      תודה יקרה :)))

        3/11/09 12:27:

      תודה רבה ליאת  חיוך
        3/11/09 12:10:
      וואוו, כמה יפה אצלך...חלומות על פלפלים ממולאים
        3/11/09 08:09:

      תודה רבה בנות שימחתן אותי  :)
        2/11/09 20:20:

      אני כמו קיצי.
        2/11/09 19:13:

      אפשר לאכול עם העיניים ... (:

      משו משו הצילומים מרהיבים.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין