עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    תבשיל בורגול גורמה

    4 תגובות   יום שבת, 31/10/09, 14:26

    חומרים:

    כוס בורגול

    מים לפי הצורך*

    גזר

    חצי בצל

    2 יח' ארטישוק ירושלמי

    חצי כוס אפונה קפואה

    כוס ירקות קפואים לקוסקוס

    כף אבקת מרק ללא מונו סודיום

    שמן

    כמון, פלפל שחור, וכוסברה מגרגרים.

    ההכנה:

    שוטפים את הבורגול ושורים לכמה דקות.

    בינתיים מטגנים בצל קצוץ מוסיפים את הגזר והארטישוק המרוסקים על פומפיה כשהבצל משחים כמעה. מטגנים את הגזר והארטישוק( כל שורשים רצויים כמו סלרי ופטרוזליה).

    מוסיפים 2 כוסות מים ואבקת מרק מרתיחים ומוסיפים את הירקות הקפואים, מבשלים עד שמוכן

    מוסיפים את הבורגול המסונן והתבלינים.

    רק אם חסר נוזלים מוסיפים אבל רותחים.

    סוגרים את האש מכסים את סיר ל20 דקות

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        2/11/09 23:35:

      צטט: המומלצים בע"מ 2009-10-31 20:56:57


      העתקתי לי את המתכון כי אני מאד אוהבת בורגול ולא תמיד יודעת איך לגוון אותו.

       

      תודה שש.

      מומלץ.

       

       

      בורגול זה גם בריא
        2/11/09 23:35:

      צטט: גדגדים 2009-11-01 20:10:40


      יש לי בורגול שקניתי ברגע של חולשה, שמתייבש לו על השיש כבר חודש, כעת יש לו יעוד בחיים..

      תודה.

       

       


      אשמח לשמוע דיווח או לתת עוד מנתכונים
        1/11/09 20:10:


      יש לי בורגול שקניתי ברגע של חולשה, שמתייבש לו על השיש כבר חודש, כעת יש לו יעוד בחיים..

      תודה.

        31/10/09 20:56:


      העתקתי לי את המתכון כי אני מאד אוהבת בורגול ולא תמיד יודעת איך לגוון אותו.

       

      תודה שש.

      מומלץ.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון