עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    שבת הבאה הכי מתאים טביט אפילו שאני לא עירקי

    2 תגובות   יום שישי , 30/10/09, 19:49

    טביט - חמין עיראקי

     

    אני לא עיראקי אבל יש לי כבר סנף במשפחה

    ואוכל עיראקי נשמע לי אקזוטי

    אז התעניינתי והחלטתי להכין טביט ( קובות כבר הכנתי זוכרים?)

     

    מרכיבים:

    6 חלקי עוף או עוף שלם מפורק

    חצי קילו של בשר לחמין, אני השתמשתי בחזה בקר.

    2 בצלים

    4 עגבניות מקולפות

    חצי קופסא רסק

    2 כוסות אורז שטוף ומסונן

    כפית גדושה פפריקה אדומה בשמן

    כפית מחוקה בהרט

    קורט כמון

    כפית מחוקה פלפל שחור

    כפית מלח

    4 כוסות מרק עוף צח

     

    ההכנה

     

    מטגנים את הבצל שיזהיב. מוסיפים את חלקי העוף שיזהבו מעט כ10 דקות ואחרי כן מוסיפים את הבשר שיאטם.

    חותכים את העגבניות המקולפות לקוביות גסות ומוסיפים לסיר

    מפלפלים קצת.

    מערבבים באורז את התבלינים והרסק ומפזרים מעל הבשרת

    יוצקים את מרק העוף ומרתיחים

    מעבירים לתנור חם 180 מעלות לחצי שעה ומשאירים כל הלילה על 100 מעלות. לקראת הארוחה מחממים.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        8/11/09 23:46:

      לא רק שהרחת

      גם טעמת

        31/10/09 18:31:


      חמין ערקי,טוב במזג אוויר גשום לכן אני מקווה שבשבוע הבא תהיה לך תפאורה מתאימה .

      הצילומים מבטיחים ומגרים .

      אני רוצה להריח .

       

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון