עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    חזה עוף מוקפץ בסגנון סיני - שירה סינית

    4 תגובות   יום שני, 26/10/09, 19:34

     

     

    אתמול פתחתי את המקרר

    הבטן התחילה לקרקר

    לא היה מה לאכול

    רק חזה עוף מופשר מאתמול ( מהשניצלים לנכדים)

    אמרתי לעצמי

    אולי מוקפץ סיני

     

    חתכתי לרצועות

    הנחתי בסויה ופלפל לעשר דקות

    בינתיים פרסתי רבע כרוב לרצועות

    וגזר לגפרורים

    לא לא היו לי נבטים (חבל)

    אבל היה לי בצל

    גם ירוק  וגם סגלגל

     

    לקחתי את הווק

    כבר עברו כמה דקות

    הדלקתי אש בגז

    וכשהשמן ממש זז

    הזמן לא מבוזבז

    הבצל הוכנס לשמן

    וכבר יש ריח גן עדן

    כעת הרצועות נכנסות

    וכשמקבלות צבע הו גם יוצאות

    כעת תור הכרוב ברצועות

    וגם הגזר ממהר

    עם כף מעץ מקפיצים מהר

    קצת אבקת מרק

    קצת פלפל גרוס

    וסויה תוצרת חוץ

    על בצל ירוק לא לחוס

    שוב מכניסים את רצועות העוף

    כבר בא לי לטרוף

    מקפיצים אחת ושתים

    בדיוק שעת צהרים

    כעת הכל לתוך צלחת

    ואני זולל בנחת.

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/6/12 08:35:

      צטט: *יואל* 2012-06-15 11:38:08

      אני שמתי לב שזה מתכון מיוחד יודע למה כי זה מתכון עם הרבה חרוזים טעימימים

       

      תודה יואל...

        15/6/12 11:38:
      אני שמתי לב שזה מתכון מיוחד יודע למה כי זה מתכון עם הרבה חרוזים טעימימים
        15/6/12 10:48:
      יאמי
        10/7/10 17:04:
      שירת הצלחת!!!
      יופי גם טעים וגם נעים!

      שבוע טוב!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון