עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    ברווז צלוי עם פירות ונגיעה סינית.

    0 תגובות   יום ראשון, 25/10/09, 23:23

     

    בדרך כל אני מכין ברווז בנוסח פקין, מתכון שדורש השקעה מסוימת, אלא שהפעם

    נותר לי ברווז מיותם שלא הכנתי לסעודת ראש השנה והחלטתי לנסות עליו  בקדירה של ששת.

     

    את הברווז חילקתי ל4 חלקים

    השרתי כמה דקות לניקיון במים רותחים

    לאחר מכן הכנתי מרינדה:

    2 כפות סויה

    כף יין אדום

    כף טריאקי

    3 כפות ויותר סילאן

    כף דבש

    פפריקה, פלפל שחור, זנגוויל ואגוז מוסקט

    ערבבתי וערבבתי את חkקי הברווז, נראה לי שעדיף להשרות כמה שעות.

    הכנסתי תבנית מלאה מים לתנור להרתחה. במרכזה הכנסתי קערה לקליטת נוזלי הברווז.

    על ניר כסף הנחתי כמה משמשים, כמה צימוקים שחורים, ופרוסות אננס משומר. ( לא היו לי שזיפים בנמצא)

    את חלקי הברווז פלפלתי בפלפל לבן גרוס והמלחתי. הנחתי על הפירות.

    הסמכתי את המרינזה בעוד דבש וסילאן ויצקתי על הברווז.

    סגרתי את נייר הכסף שעוטף את הברווז והנחתי על עוד יריעת נייר כסף גדולה לעטיפה ואטימה.

    הכנסתי לתנור חם וכיוונתי ל 200 מעלות לשעה.

    אחרי שעה פותחים

    הכנתי שוב מרינדה יותר סמיכה עם המרינדה הקודמת שהוספתי דבש וסילאן והוצאתי את הברווז העטוף מהתנור, פתחתי את המעטפת ומרחתי מחצית מהמרינדה על העור.

    החזרתי לתנור את המעטפת הפתוחה לחום 200 מעלות טורבו לרבע שעה להשחמה והמשכתי בחום 150 רגיל עוד רבע שעה.

    הפכתי את הנתחים השחומים ומרחתי בשארית המרינדה לתהליך זהה.

    זהו בתום שעתיים הברווז מוכן

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון