עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    אומנות עשויה אוכל/אמנים יוצרים באוכל ויש גם עוגיות ג'ינג'ר מן

    2 תגובות   יום חמישי, 22/10/09, 06:46

    כן, מותר כבר לשחק עם אוכל .

     

     Kevin Van Aelst

    האמן יוצר 2 התמונות הראשונות :

    קווין יליד ניו יורק חי את מרבית שנותיו בפנסילבניה סיים את לימודי הפסיכולוגיה שלו באוניברסיטת קורנל.בשנים האחרונות הוא מתגורר בקונטיקט ועוסק גם בהוראת צילום ואומנות. קווין יוצר ומצלם עבודות מופלאות העושות שימוש בפרטי מזון מצויים: 

    'שעון עולמי'  עשוי קרקרים ,כרומוזומים סדורים בקפידה עשויים ממתקים בצורת  נחשי גומי הם חלק ממגוון עבודותיו המתפרסמות גם במגזין הניו יורק טיימס.

    עבודות נוספות:

    * ביצה מרובת עיניים  - כאן

    * מופע הירח כפי שלא ראיתם - כאן

    * עבודות מגוונות נוספות - כאן  

    * האתר של קווין - כאן  (כולל מקור 2 התמונות שלמעלה )

    --

    מגזין  De zeen

    Maštálková היא סטודנטית לעיצוב גרפי מפראג. היא ייצרה פונטים עשויים מקרמל (העשוי מבישול סוכר ומים) את הקרמל הנוזלי היא יצקה על משטח עשוי זכוכית, והתחילה לכתוב..

    תמונות ופרטים על תהליך יצירת הפונטים כולל מתכון לקרמל הנוזלי < כאן >  (גם מקור התמונה)

    ---- 


    * הקפה של הבוקר היה לי מתוק יותר..והפעם בזכות מפיות הקפה החדשות .את המארזים הללו מצאתי במקרה אתמול באחת מחנויות רשת לכלי בית.הגעתי לבדוק צינצנות החמצה גדולות במיוחד וראיתי מפיות נייר שמשכו את עיניי. מחיר כל מארז נע סביב שקל עד 5 ש"ח (4.99..) למארז מפיות נייר מיובא. אז לקחתי...

     

    [IMG_5942.JPG]


    - --

     

    Ads of the world

    * כרזות פרסומת סיניות מעוררות מחלוקת :

    כרזה מספר 1

    כרזה מספר 2

    כרזה מספר 3

     

    כוונת הכרזות מבית היוצר Shunya, Peking, China היא ללמד בטיחות במזון . תמונות ילדים המשחקים בסביבה עשויה פרטי מזון מוגדלים עשויה להיות חביבה ,במבט נוסף בתמונות המוגדלות ניתן להיווכח שהמזון אינו אכיל (תוספות הפיצה הן מזכוכית וגם ההמבורגר לא לאכילה..)  .זהירות: לא קל לצפייה .. (האם מישהו מנסה להרעיל אותנו ?..)

    --

    עוגיות ג'ינג'ר מן

    --

     עוגיות חיתוך כהות ומתובלות . נשמרות היטב בקופסא אטומה ומתאימות לכל שעה..

    --

     

     [IMG_6271.JPG]

     

     החומרים:

    3 כוסות קמח רגיל  = 420 גרם קמח

    1/2 כפית סודה לשתייה

    1 כפית קינמון טחון

    1 כפית ג'ינג'ר =זנגויל טחון

    1/4 כפית ציפורן טחונה

    120 גרם חמאה קרה

    1/2 כוס סוכר לבן = 100 גרם

    1/4 כפית מלח

    1/2 כוס מולסה (לרכישה בכל בית טבע

    2 כפיות חומץ רגיל

    1 ביצה גדולה

     

    ההכנה:

    1. בקערה לערבב: קמח, סודה לשתייה וכל התבלינים. להניח בצד.

    2. בסיר קטן/קלחת לחמם:

    חמאה, סוכר, מלח, מולסה וחומץ . לבשל בבחישה עד שהתערובת רותחת. להסיר מהלהבה ולצנן עד שפושר.

    3. להעביר את התערובת הפושרת לקערה גדולה ולהוסיף את הביצה ותערובת הקמח . לערבב לקבלת בצק מוצק.

    4. לחלק את הבצק ל 3 או 4 חלקים. לשטח מעט כל חלק. לעטוף ולצנן במקרר לפחות לשעתיים או עד שנח לעיבוד .

    אפייה:

    לחמם תנור לחום בינוני גבוהה - 190 מעלות.

    לרדד דק (קצת יותר מחצי ס"מ עובי בצק) כל חלק מהבצק. לחתוך לכל צורה רצוייה. להניח את העוגיותבתבנית האפייה ולאפות כ- 8 דקות או עד שמוכנות. לצנן על רשת ולאחסן בכלי אטום.

    {מתכון מבוסס על prepared pantry }
    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/10/09 17:01:

      תודה גדולה יוסי  ,שבוע טוב :)
        23/10/09 11:01:
      מקסים , כתוב נהדר וגם מעורר תאבון והשראה ...

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין