עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    יום רביעי - מתוק לי (1) -המלצות על בלוגי אוכל טעימים ועוגת לימון

    4 תגובות   יום רביעי, 21/10/09, 10:58

     

    1. עוגת לימון

    החומרים:

    200 גרם חמאה רכה

    2 כוסות סוכר לבן

    4 ביצים גדולות בטמפ' החדר

    1/3 כוס זסט לימון

    3 כוסות קמח רגיל

    1/2 כפית אבקת אפייה

    1/2 כפית סודה לשתייה

    1/4 כוס מיץ לימון טרי

    3/4 כוס ריוויון (לא קר) 

    1 כפית תמצית וניל

    --

    ההכנה :

    1. לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות .לשמן ולקמח 2 תבניות מוארכות קטנות יחסית בגודל 20 על 10 ס"מ.

    2. בקערת מיקסר להקרים חמאה וסוכר במשך 5 דקות . להוסיף ביצים, אחת בכל פעם וזסט לימון (או קליפת לימון ).

    3. בקערה נפרדת לערבב: קמח + חומרי התפחה ומלח.

    4. בקערה אחרת לערבב: 1/4 כוס מיץ לימון, הריוויון והוניל.

    5. להוסיף לקערת המיקסר את תערובת הקמח ותערובת המיץ לימון לסרוגין. להתחיל ולסיים במרכיבים היבשים .

    6. לחלק את תערובת העוגה  בין 2 התבניות , ליישר ולאפות 45-60 דקות או עד שמוכן.

    מתכון מעובד ללא הציפוי מהספר : 

     

    Barefoot Contessa Parties! Ideas and Recipes for Easy Parties That Are Really Fun
     

    ---

     

    2. המלצה על בלוג אוכל:  Butter Yum

     

    פטריסיה היא אמריקאית ממוצא בריטי- איטלקי בעלת בלוג אוכל שנולד בתחילת השנה. בחודשים הספורים מאז הקמתו רכש הבלוג המתוק (ולא רק) אוהדים גם בקרב חובבי תמונות אוכל מעוררות תאבון (Food Porn) במיוחד. מסוג תמונות האוכל שגורמות לך לחשק עז להכין או לאכול כמעט מהמסך..

    הכותבת היא אישה עובדת ואם ל- 4 ילדים שחלמה תמיד ללמוד בישול בבית ספר קולינרי. הדבר לא התאפשר לה במהלך השנים יחד עם הקמת משפחתה.יחד עם זה היא למדה בכוחות עצמה את המלאכה.היא מעידה על עצמה שהיא חובבת גורמה אבל ביום יום היא מבשלת ארוחות חמות וביתיות למתבגרים שבבית.

    למה כדאי לבקר את הבלוג שלה ?

    * יש יופי של מתכונים .

    * יש תמונות יפות ומאירות הכוללות גם תמונות מסבירות את אופן ההכנה 'שלב אחר שלב' .

    * הבלוג נח לניווט וכתוב בחן,שיתוף וצניעות.

    * המתכונים מדוייקים ועושים שימוש בחומרי גלם איכותיים .

    * אפשר ללמוד ממנה כיצד להכין ולעצב עוגות חתונה. רבות קומות.. 
    * הבלוג כולל טיפים בבישול/אפייה למתחילים ומנוסים גם כן.

     

    הנה האלבום שלה בפליקר הכולל גם תמונות נוף יפיפיות < כאן >

    --

    3. המלצה על בלוג אוכל טעים בניחוח : וניל וקינמון .

     

    היא בעלת הבלוג הנוסטלגי והמשובח, תושבת ארה"ב בעשור האחרון. גם יפה וגם אופה.הבלוג שלה לדבריה הוא הבייבי ומקום בו היא מביאה את היצירות המתוקות שלה. הבלוג מקצועי לחלוטין ,קיים כבר כשנתיים וזכה לאיזכורים ותשבוחות רבות גם ברשת ובמגזיני אוכל מהטובים בעולם המסקרים פוסטים חדשים שלה בקביעות.

    ההשראה לשם הבלוג Cannelle Et Vanille (קינמון ווניל) הם ריחות וטעמי הילדות של הכותבת .

    הגעתי לבלוג היום בגין המלצת טוויטר על מקרונים ורודים. 

     

     

     Pink Peppercorn Macarons מקרונים ורודים המכילים סורבה תות שדה < מקור התמונה והמתכון המלא>

    התאהבתי בעשיית מקרונים. זו עשייה מהנה ומתאתגרת הגורפת גם מחמאות ( למי שאוהב כמובן ... קריצה)

     

    המשך מתוק בקרוב ...

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/10/09 07:01:

      תודה על המתכון ! ... התמונות מעוררות תאבון כמו תמיד

       

      דרך אגב - ה- butter yum הזה פשוט יצירת מופת

       

      :-))

        22/10/09 06:44:

      אפשר להריח את העוגה מפה :) תודה על ההמלצות.
        21/10/09 16:06:
      אני עושה עוגת לימון דומה קצת אבל מוסיף נענע טרייה,
        21/10/09 15:32:


      עוגת הלימון מתאימה לי

         תודה יקירה :)

      ארכיון

      פרופיל