עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    פסטה ברוטב שום, עשבי תיבול ועגבניות מיובשות.

    2 תגובות   יום שני, 19/10/09, 19:47

     פסטה מעולה שאכלתי בארוע משפחתי

    ביקשתי מתכון והנה הוא:

    החומרים:

    1 חבילה פסטה מסוג פנה

    4 שיני שום

    1 חופן עלי אורגנו טריים

    1 חופן עלי ריחן טרי

    1 חופן עלי פטרוזיליה

    2 כפות שמן זית

    1 כוס עגבניות מיובשות שלמות

    1/2 כוס יין לבן יבש

    קורט מלח, פלפל שחור גרוס

    אופן ההכנה:

    מבשלים את הפסטה עד למידה הרצויה.

    שמים את השום ואת עשבי התיבול במעבד מזון וקוצצים גס.

    מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העשבים הקצוצים ומטגנים כדקה.

    מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת היין ומצמצמים על להבה נמוכה כעשר דקות.

    מתבלים לפי הטעם ומערבבים עם האיטריות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/10/09 23:37:

      צטט: בת של 2009-10-21 17:18:51


      אם זה לא משתה?

       

      פרט נמק והסבר בבקשה.קריצה

      מה על השולחן המדהים ומפואר הזה.

       

      זו ארוחה משפחתית יומולדת שחגגנו אי שם

      כל האוכל הוא אוכל ביתי

        21/10/09 17:18:


      אם זה לא משתה?

       

      פרט נמק והסבר בבקשה.קריצה

      מה על השולחן המדהים ומפואר הזה.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון