עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    זיתים שחורים מצומקים

    4 תגובות   יום שבת, 17/10/09, 11:35

     

    אחרי שהזיתים השחורים שהו במלח כמה חודשים, במקרה הזה מעל חצי שנה.

    הוצאנו אותם מהמלח, שטפנו אותם והנחנו בצנצנת אותה מילאנו מים והחלפנו שלושה ימים.

    זאת כמובן להפחת המליחות.

    כעת החזרנו לצנצנת ויצקנו שמן זית.

    והנה התוצאה.

     

    ואם תיצקו כעת שליש יין אדום ושני שליש מים תקבלו זיתים מעולים ביין בעוד .... שלושה חודשים...


    http://sesht.spaces.live.com/blog/cns!368C6D43DC804A88!3854.entry

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/10/09 19:26:

      צטט: פרמינה דאסה 2009-10-19 14:24:23

      זה סוג הזיתים שאני הכי אוהבת.....:)

       

       


      אני אוהב שחורים ביין
        19/10/09 18:48:

      צטט: kalan 2009-10-19 13:40:05


      נראה מעולה מתה על זיתים שחורים. אבל למה שאני מנסה להכין נוצרת לי שכבה של מעין קרום לבן שנראית ומריחה כמו ריקבון???

       

      ראשית תודה ואת מוזנצנת להצטרף לחברים שלי.

       

      התופעה עליה את כותבת נפוצה בהכנת זיתים ירוקים

      בעצם השכבה הזו היא סוג של עובש

      על מנת למנוע אותה יש לכסות את השטח העליון של הכלי בו נכבשו הזיתים ( לאחר כל ההשריות ) בשכבת שמן , רצוי כמובן שמן זית.

       

        19/10/09 14:24:
      זה סוג הזיתים שאני הכי אוהבת.....:)
        19/10/09 13:40:

      נראה מעולה מתה על זיתים שחורים. אבל למה שאני מנסה להכין נוצרת לי שכבה של מעין קרום לבן שנראית ומריחה כמו ריקבון???

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון