עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מה מתבשל ברשת 16.10.09

    4 תגובות   יום שישי , 16/10/09, 01:21

    סיידר אגסים כבר שתיתם ?.. 

    הטלגרף הלונדוני :

    כתבה מעניינת על סיידר עשוי מאגסים.

    סיידר אגסים הידוע גם בשמו פרי  Perry הוא משקה בריטי העשוי ע"י מעיכת הפירות ולאחר מכן התססתם . הטריק לקבלת סיידר אגסים מוצלח הוא בהתחלת התהליך עם אגסים במידת הבשלות המדוייקת. הכתבה כוללת גם טיפים להכנת סיידר אגסים בית < כאן >  

    -
    יום הלחם העולמי נחגג היום ה- 16 לאוקטובר ברחבי העולם :

    world bread day 2009 - yes we bake.(last day of sumbission october 17)

    בלוגרים (נו.. גם אני עבדתי על זה השבוע קריצה ) מציגים בגאווה לחמים מגוונים מעשי ידיהם. דיווח מפורט - בקרוב.

    דוגמית מהנציג שלי, הלחם הספרדי השטוח נוסח קטלוניה-

     

    -- 

    הניו יורק טיימס מדווח על סוגי תפוחי אדמה חדשים :  There’s a New Potato in Town

    כולל תפוח אדמה סגול ובצבע כשל עגבנייה. בכתבה גם רעיונות בגשה.

    --

    מגזין גורמה מציג קולקצייה של שניים עשר קינוחי סתיו מפתים , הכתבה כוללת תמונות ומתכונים מתובלים,פירותיים ועם אגוזים. לדוגמא: ריבועי בלונדיס .

    --

    המגזין המומלץ והנמכר גם בארץ ה- BBC GOOD FOOD חוגג את הסתיו עם מאפה אגסים בגלימת בצק - כאן

    --

    הבלוג (באיטלקית)  Cuoche dell'altro mondo:

    הבלוג מנוהל ע"י שני חברים :אחד מרומא הגר בגרמניה השני יליד מילנו המתגורר בניו זילנד. המרחק מפגיש אותם במטבח והפעם עם סלט גזר צבעוני הכולל הפתעה: ענבים ירוקים וסגולים .(גוגל תרגום מאיטלקית לעברית עושה כאן עבודת תרגום טובה)---- > הפרטים ומקור התמונה היפיפיה.

    יש להם יופי של פליקר הסלט מכיל:

     

    250 גרם ענבים (סגולים וירוקים)
    500 גרם גזר 
    2 ענפי נענע טריים קצוצים
    לרוטב:
    2-3 כפות שמן זית
    1-2 כפות מיץ לימון
    קורט כמון
    מעט  אבקת כוסברה
    אבקת צ 'ילי לפי הטעם
    מלח ופלפל
      

    ----

    --------

    הבלוג הצרפתי  DelimOOn

    זר אכיל העשוי :עגבניות שרי גבינת מוצרלה ובזיליקום . שלבי ההכנה ותמונות < כאן > רעיון הגשה מרהיב עין .

     --

    רעיון סיני : נקניק המוגש במעטפת בדוגמא של אבטיח . לא בטוח שזה מעורר תאבון אבל ירוק מאוד זה וודאי .. < כאן >

    --

    הניו יורק טיימס:

    כל מה שרציתם לדעת או לא על הרוטב הכהה והמתובל : רוטב וורצ'סטר < כאן >


    מקור צילום הרוטב (ניתן להגדלה) : http://graphics8.nytimes.com/images/2009/10/18/magazine/18food-1000.jpg

    --

    --

    Bloomberg

    דירוג -100 המסעדות המצליחות בבריטניה < כאן >  וכאן לפי איזורים בבריטניה- לא רק בלונדון .

    במקום הראשון מדורגת מסעדת ה- The Fat Duck .
    --

     

    boston.com

    ג'ים מציג בגאווה מדגם מהירק הלא סטנדרטי שהוא מגדל מזרעים יחודיים בכתבה : From farm to table, a link to the past

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/10/09 10:56:


      איזה כיף לקרוא

      תודה!!

        18/10/09 08:46:

      תודה לכם חברים ושבוע טוב .
        16/10/09 18:30:


      תודה על העידכוןן ,

      נהנה לקרוא

        16/10/09 16:49:

      אוהבת את העידכונים שאת מקבצת...

      תודה לך*

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין