עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    נקניק התאנים האיטלקי - הצלחה ! /ממטבח הניסויים שלי (2)

    8 תגובות   יום שישי , 9/10/09, 10:58


    איך מכינים את המעדן הטוסקני הזה  ("פצצת אנרגיה") ?  כאן נשיקה

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/10/09 19:58:

      תודה
        13/10/09 19:06:

      פצצת אנרגיה איטלקית
        9/10/09 16:30:

      צטט: mi alma 2009-10-09 15:27:02


      אין עליך! *

       

      תודה יקירתי, סיפוק גדול !  (אני מעלה את המתכון בחלקים כי הוא מעט ארוך לכתיבה מפורטת..)

        9/10/09 16:26:

      צטט: פטיסרי 2009-10-09 12:34:43


      אווו בקודם לא ראיתי איך זה נראה בפנים,

      אהבתי

       

      אכן, הנקניק נחוץ שיעמוד יממה בחוץ , הוא מתגבש, סופג טעמים ,'מבשיל' ונוח לפריסה. המתנה של יממה היתה שווה...  תודה :)

        9/10/09 15:27:

      אין עליך! *
        9/10/09 12:34:


      אווו בקודם לא ראיתי איך זה נראה בפנים,

      אהבתי

        9/10/09 12:16:

      כן נשיקה אתה חייב לטעום , זה בדיוק כפי שזה נראה  .. :) (עכשיו אפשר לנוח )
        9/10/09 11:03:

      לשון בחוץ

       

      אפשר פרוסה?

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין