עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    ארטישוק ממולא

    0 תגובות   יום ראשון, 4/10/09, 17:33

    הפעם ארטישוק ממולא בשר בקר טחון

    חבילה תחתיות ארטישוק קפוא ( תמששו טוב שיהיו רק קטנים..)

    חצי ק"ג בשר טחון (מוכן כמו שאתם אוהבים בקציצות  *)

    שמן לטיגון

    פירורי לחם

    ביצה או שתיים

    כורכום

    זרעוני כוסברה

    אפשר עלעלי טימין

    פלפל שחור

    כף אבקת מרק

    מים

    ממלאים את התחתיות בבשר, מצפים בפירורים וטובלים בביצה.

    מכניסים לסיר עם שמן חם ומטגנים היטב עד להזהבה מלאה את הצד עם הבשר.

    הופכים וממשיכים לטגן את צד התחתית.

    כעת מוסיפים מים עם אבקת המרק כמעט לגובה הארטישוק , מוסיפים את התבלינים ומפזרים עלי טימין.

    מבשלים בסיר מכוסה שעתיים.

    * אם נשאר בשר אפשר להכניס גם לסיר ככדורים

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון