עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אהרוני מכין לנו קראמבל

    3 תגובות   יום שני, 28/9/09, 21:09

    אהרוני מכין קראמבל בתנור

     

    אם יש לכם קמח וחמאה במקרר, ואורח מגיע ובא לכם לפנק אותו מהר

    קראמבל נראה לי פיתרון

     

    שני מתכונים רשמתי לכם ולי מתוך התוכנית ששודרה מזמן ( אתם כבר יודעים שאני לא סומך על המתכונים שבאתר)

     

    אז נתחיל במתאבן חם וטעים בטירוף

     

    קראמבל עגבניות

     

    1/3 כוס שמן זית

    3 עלי מרווה קרועים

    3 שיני שום פרוסות

    12 עגבניות תמר או אחרות קלופות וחתוכות לרבעים

    1/2 כוס זיתי קלאמטה מגולענים

    בצל אדום פרוס

    1/2 כוס צנובר קלוי

    כמה עלי בזיליקום 20 השף ממליץ

     

    לפירורים

     

    100 גרם חמאה

    כוס וחצי קמח

    כף טימין

    פלפל שחור ומלח

    לערבב במעבד מזון לפירורים

    להוציא ולערבב עם 100 גרם פרמזן

     

    ההכנה

    מחממים את השמן ומוסיפים את עלי המרווה והשום החתוך.

    מוסיפים בצל קצוץ מלח פלפל ומערבבים דקה.

    מוסיפים את העגבניות מחתוכות ואת הצנובר, הזיתים ועלי הבזיליקום מערבבים מפעם לפעם במשך 3 דקות .

    להעביר לכלי חסין חום

    לפזר את הפירורים בשכבה אחידה.

    להכניס לתנור חם 180 מעלות עד שמשחים

    להגיש עם סלט עלים ירוק.

    הצילומים באדיבות ערוץ 10

     

    כעת נכין קראמבל תפוחים ( אני אכין ואפנק את החברים שלי בעבודה)

     

    קראמבל תפוחים

     

    8 תפוחים עסיסיים ולא קמחיים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות (להשרות במי לימון)

    50 גרם חמאה

    חצי כוס סוכר

    3 כפיות מיץ לימון טרי

    גרידת קליפת לימון שלם

    כפות קינמון

    2 כפיות תמצית וניל

    3/4 כוס צימוקים

     

    לפירורים

     

    150 גרם חמאה

    כוס וחצי קמח לבן

    כוס וחצי שקדים טחונים

    3/4 כוס סוכר חום

    1 כפית תמצית וניל

     

    ההכנה

     

    לחמם במחבת את החמאה להוסיף את הקינמון וכל חומרי הסירופ.לערבב היטב.

    מסננים את התפוחים ומכניסים למחבת ל 3 דקות לערך.

    מפזרים את בתפוחים בכלי חסין אש, מסמיכים את הסירופ שנותר ויוצקים על התפוחים.

     

    מכינים במעבד תערובת פירורים מהחומרים שציינתי, ומפזרים על התפוחים

    מכניסים לתנור חם 180 מעלות עד שמשחים.

     

    יום אחד נפתיע את החברים העבודה

    חבר'ה יש קינוח היום ....

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/10/09 18:26:


      לא מכיר את זה אבל ניראה ממש מעולה !

       

      ----------

      כתבה מעניינת מערוץ 2

      http://kidumfeld.fav.co.il/

        29/9/09 17:48:

      צטט: ליאת z 2009-09-29 13:37:58

      קראמבל תפוחים זה באמת אחד המעדנים המועדפים עליי

      גם טעים וגם קל וכיף להכין

       


      תודה
        29/9/09 13:37:
      קראמבל תפוחים זה באמת אחד המעדנים המועדפים עליי

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון