עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סלק בתנור, ברוטב יין מצומצם

    0 תגובות   יום ראשון, 27/9/09, 13:49

     

    2 סלקים

    כוס יין אדום

    כף בלסמי

    כף רכז רימונים

    2 כפות סוכר

    מלח

     

    את הסלקים אופים שעה בכלי שעל תחתיתו מפזרים מלח גס , שעה ב200 מעלות טורבו.

    מצנים ומקלפים

     

    חותכים את הסלקים לקוביות.

    מבשלים את היין עם הסוכר הבלסמי והרכז לצימצום. מכניסים את הסלקים לשלש עד חמש דקות

    מוציאים בתרווד.

    ממשיכים לצמצם את היין עד קבלת רוטב סמיך ( על פי הכף...) יוצקים על הסלק ומצנים

    אפשר לקשט בבצל סגול.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון