עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מכלמה טורקית

    2 תגובות   יום שבת, 26/9/09, 10:42

     

     8 תפוחי אדמה בינוניים
     4 בצלים בינוניים קצוצים דק מאוד
    250 גר´ בשר טחון
    1/3 כוס שמן לטיגון
    6 ביצים גדולות
    כף טימין יבש מפורר
    קמצוץ פפריקה חריפה
    כף נענע יבשה מפוררת
    מלח
    פלפל

    הכנה: מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה. כשתפוחי האדמה מוכנים אבל לא רכים מידי, מקלפים ומגרדים אותם בתנועות ארוכות.
    מאדים את כל הבצל עד שהוא שקוף. מסננים חצי מכמות הבצל מהשמן, מערבבים עם תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
    מסננים את שארית הבצל ומחזירים את השמן חזרה למחבת. מטגנים את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל, עלי הטימין, הנענע המיובשת, מלח ופלפל שחור.

    בתבנית חסינת אש, מסדרים שכבה מחצי כמות תפוחי האדמה, מעל מסדרים את הבשר, מעל את שארית ! תפוחי האדמה ומקררים מעט. יוצרים 6 חורים בתבשיל ושופכים ביצה שלמה לכל חור. מפזרים מעל פפריקה חריפה, מלח ופלפל. עד לשלב זה ניתן להכין מראש ולשמור מכוסה במקרר.
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 40 דקות.
    בהגשה ניתן לקשט בנענע יבשה.

     

     

    מקור המתכון: " פפריקה " - בוקשטטר

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/9/09 20:43:

      צטט: ק י צ י 2009-09-28 17:31:01

      איזה מגרה זה נראה.

      יאמי לשון בחוץ

       

      ארוחה מלאה במגש אחד

      רק להכין סלט

        28/9/09 17:31:

      איזה מגרה זה נראה.

      יאמי לשון בחוץ

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון