עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כבדי עוף על דלעת

    0 תגובות   יום שישי , 25/9/09, 21:16

     

    מקור ההשראה למתכון מתכון עם פרגיות וכבדי עוף של קיצי.

     

    חבילה של כבדי עוף (לפחות חצי קילו) להפריד את האונות ולנקות

    פלח דלעת  כחצי ק"ג חתוך לקוביות ומלבנים  3X5 ס"מ לערך ויותר

    כוס בצלי פנינה קוקטיל

    למרינדה

    כוס צימוקים גדולים בהירים

    רבע כוס דבש עם סילאן מעורבב

    רבע כוס סויה

    רבע כוס שמן

    שני כפות צ'ילי תאילנדי מתוק

    4-5 שיני שום קצוצות דק

     

    לרוטב מצומצם

    רבע כוס יין אדום

    4 כפות בלסמי

     

    פלפל שחור

    מלח

     

    את פלחי הדלעת והצימוקים צולים בתנור כאשר מצפים במרינדה ב180 מעלות שעה וחצי.

     

    את בצלי הפנינה מטגנים להזהבה במחבת מכוסה!!

    כשמזהיבים מוסיפים את הכבדים מפלפלים בפלפל שחור גרוס טרי. מטגנים משני הצדדים להזהבה קלה

    מסירים מהאש

    יוצקים למחבת את הנוזלים של המרינדה בה התבשלו הדלעת, ואת היין והבלסמי ומצמצמים.

    מוסיפים את הכבדים לדקה שיקפלו ציפוי ראוי

    מניחים את הדלעת בצלחת הגשה ויוצקים את הכבדים.

     

    מחמאות.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון