עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עגבניה ממולאה ברטטוי

    2 תגובות   יום שני, 21/9/09, 23:10

     

    אמא שלי למדה אותי מילדות להכין עגבנייה ממולא עם ביצים ירקות ומיונז.

    אבל כשראיתי בתפריט של פורלין עגבנייה ממולאה ברטטוי הייתי חייב ללכת לטעום

    ואצלי אחרי טעימות מוצלחות מגיע תור הנסיונות.

    וזה מה שיצא

     

    מהשף אמיר מרקוביץ למדתי שאם מקלפים את העגבנייה מקפיצים אותה בכמה רמות קדימה, אז חריץ קטן מקדימה ומאחורה,

    ולהכניס למים רותחים. כעת מוציאים מצננים אם לא רוצים כוויה, ומקלפים.

    עם כלי מיוחד שאיני יודע את שמו המקצועי מוציאים את חיבור הגבעול

    חותכים את המכסה ומרוקנים עם כפית פריזיאן את הפנים.

    כעת מכינים את המילוי

    קוביות חציל מטוגנות

    קוביות קישוא מטוגנות

    קוביות גבינת פטה ( או בולגרית)

    קוביות מבשר העגבניה

    שמיר קצוץ

    פלפל שחור

    לרוטב הכנתי וינגרט

    רצוי להכין רוטב פלפלים כתומים קלויים לקישוט

     

    ממלאים מקשטים ומגישים

    בתיאבון

    ככה זה מוגש בפורלין

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/9/09 11:48:

      צטט: קרן אור1 2009-09-21 23:21:59

      נראה מפתה.

      ובעיקר לא מסובך.

       

       


      תענוג לבכין, להגיש, לטעום ולהביט בסועדים
        21/9/09 23:21:

      נראה מפתה.

      ובעיקר לא מסובך.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון