עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    תבשיל סתווי :בקר ביין אדום של השף קית פלויד

    5 תגובות   יום שני, 21/9/09, 15:59

     

    השף הבריטי קיט פלויד הלך לעולמו לאחרונה לאחר שסיים ארוחה הגונה שכללה צדפות ,שרימפס בליווי של כוס יין אדום משובח.

    בבעלות השף מסעדות בצרפת, ספרד, בריטניה ולאחרונה גם בתיאלנד. פלויד הוציא לאור 25 ספרים והשתתף ב- 20 סדרות טלויזיה העוסקות בבישול ואוכל טוב. השף לימד בשלנים חובבים בבריטניה וברחבי העולם כיצד להנות מבישול.

    בסרטון המצורף (באורך 4.5 דקות)  מדגים השף הכנת מנת בשר בקר ביין אדום בבישול איטי.

    מרגישים כבר את הסתיו ..

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/9/09 17:05:

      מיי גוד, אתם באמת יודעים להכין את הדברים האלה.

      מצדיעה בגאון קריצה

        22/9/09 16:56:

      מיי גוד, אתם באמת יודעים להכין את הדברים האלה.

      מצדיעה בגאון קריצה

        21/9/09 19:55:


      אחלה פינלה למות אחרי ארוחה הגונה,גם לי לא יהיה איכפתקריצה

      אהבתי לראות אותו בעיקר כשהיה  מסטול..צוחק,איש צבעוני,שמח,

      אחלה אוכל הכין..

      תודה שהבאת לנו את הוידאו..יהיי זכרו ברוך..

        21/9/09 18:21:

      אני אוהב תבשילים כאלה,

      אני זוכר את תוכנייותיו של פלויד בעולם,

      אהבתי במיוחד את התוכניות של המזרח בתאילנד ובהודו,

       

      תודה חני - על פלוייד ועל הקדרה.

      אנחנו לא התבלבלנו, ועם הגשם הראשון הכנו בויאבז. אף פעם לא חשבנו שנוכל להתעמק כל כך בראש של דג...

      ארכיון

      פרופיל