עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

    10 תגובות   יום ראשון, 20/9/09, 09:47

     

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

     

    את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו?

     

    1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה )

    כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות)

    כף דבש

    כף סילאן

    2 כפות רכז רימונים

    2 כפות ברנדי

    גרגרי כוסברה שלמים - כף

    גרגרי כוסברה טחונים - כף

    2 גזרים מרוסקים גס

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס טרי.

     

    מרפדים סיר חרס או תבנית עגולה בנייר כסף ( כמה שכבות) כך שניתן יהיה לסגור,

    לפזר זרעוני כוסברה

    מניחים את הבשר ויוצקים את חומרי המשרה, ממליחים ומפלפלים.

    סוגרים.

     

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות

    מורידים ל 170 מעלות לארבע שעות עד שהבשר רך ושחום.

     

    בתיאבון

     

     

    אסאדו

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/9/09 22:37:

      צטט: ronen_ga 2009-09-21 22:31:56


      תתחדש ששת על הבלוג וזה נראה טוב חבל"ז רגוע

       

       

      הולך להיות גוטה גוטה מושקע
        21/9/09 22:31:

      תתחדש ששת על הבלוג וזה נראה טוב חבל"ז רגוע
        20/9/09 12:56:

      צטט: ק י צ י 2009-09-20 12:06:40

      לשון בחוץ

      תתחדש על הבלוג החדש נשיקה

       

      שנה חדשה זו העת להתחלות חדשות

      תודה

        20/9/09 12:06:

      לשון בחוץ

      תתחדש על הבלוג החדש נשיקה

        20/9/09 10:57:

      צטט: המומלצים בע"מ 2009-09-20 10:45:09


      אוי

       

       


      עליתם עלי

      ואי ואי ואי

      תחילו להשמין...

       

      שנה טובה

        20/9/09 10:56:

      צטט: איירין 21 2009-09-20 10:16:21


      יפה מאוד  תתחדש

      ובהצלחה לך חבר

       

       ולעניין האסדו...... אני קצת שיניתי את המינוניםשל המשרה וגם את משך הבישול.

      חוץ מזה  זה  מיוחד.

       

       והנה האסדו במעוננו מאתמול.... היום אין

       

       

        

       

       

      מה זה אסאדו לא עצמות?

      שפונדרה?

      העולם היה משעמם ללא שינויים

        20/9/09 10:55:

      צטט: אביגיל אהרון 2009-09-20 10:15:13


      בא לי ביס!!

      מברוק על הבלוג

       

       


      היי תודה

      אני אשתדל לפנק כאן את הבאים...

        20/9/09 10:45:

      אוי
        20/9/09 10:16:


      יפה מאוד  תתחדש

      ובהצלחה לך חבר

       

       ולעניין האסדו...... אני קצת שיניתי את המינוניםשל המשרה וגם את משך הבישול.

      חוץ מזה  זה  מיוחד.

       

       והנה האסדו במעוננו מאתמול.... היום אין

       

       

        

       

        20/9/09 10:15:


      בא לי ביס!!

      מברוק על הבלוג

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון