אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש
את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו?
1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה ) כוס מיץ תפוזים ( הוספתי שתי קלמנטינות) כף דבש כף סילאן 2 כפות רכז רימונים 2 כפות ברנדי גרגרי כוסברה שלמים - כף גרגרי כוסברה טחונים - כף 2 גזרים מרוסקים גס מלח גס פלפל שחור גרוס טרי.
מרפדים סיר חרס או תבנית עגולה בנייר כסף ( כמה שכבות) כך שניתן יהיה לסגור, לפזר זרעוני כוסברה מניחים את הבשר ויוצקים את חומרי המשרה, ממליחים ומפלפלים. סוגרים.
מכניסים לתנור חם 200 מעלות מורידים ל 170 מעלות לארבע שעות עד שהבשר רך ושחום.
בתיאבון
|
תגובות (10)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תתחדש ששת על הבלוג וזה נראה טוב חבל"ז
שנה חדשה זו העת להתחלות חדשות
תודה
תתחדש על הבלוג החדש
עליתם עלי
ואי ואי ואי
תחילו להשמין...
שנה טובה
מה זה אסאדו לא עצמות?
שפונדרה?
העולם היה משעמם ללא שינויים
היי תודה
אני אשתדל לפנק כאן את הבאים...
אוי
יפה מאוד תתחדש
ובהצלחה לך חבר
ולעניין האסדו...... אני קצת שיניתי את המינוניםשל המשרה וגם את משך הבישול.
חוץ מזה זה מיוחד.
והנה האסדו במעוננו מאתמול.... היום אין
בא לי ביס!!
מברוק על הבלוג