עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מה מתבשל ברשת 19.9.09

    1 תגובות   יום שבת, 19/9/09, 09:19

    התמונה למעלה -עיצוב והומור

    עם הסיסמא :"The best thing to happen to fresh ingredients"  יוצא משרד הפרסום השוויצרי בקמפיין לRistorante Cantina

    שתי תמונות עשויות היטב מהקמפיין  < כאן> .

    --

    פלנטה עשויה מתפוח .

    מהפליקר של  leoncillo sabino  < מקור >

     

     

    --

     

    פרוייקט השנות טובות של הקפה -כמה מקסים < כאן>

     

    אתמול לארוחת החג הוכנו  הבייגלה היווניים < מתכון כאן> מומלצים !

     

    פסטיבל הפרושוטו בפארמה, איטליה- ייסגר ב 20 לספטמבר 2009 < פרטים כאן >

     

    20090917-prosciutto.jpg

     

    Hellooo, hall of prosciutto. [Photograph: Sara Rosso

     

    שרה רוסו מתארת בבלוג שלה את תהליך הכנת הפרושוטו ויש גם תמונות < כאן Prosciutto crudo di Parma

    --

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: עוגיה על מקל

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/9/09 00:20:

      חני היקרה

      הבייגלה שלך ממכרים...

      הכנתי אותם והם נטרפו...

      לא נשאר כלום להקפיא...

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל