1. התמונה למעלה :מגזין גורמה מפרסם את פרוייקט הסנדוויצ'ים הגדול . המצגת באתר המגזין מציגה סבב של כריכים מרחבי הגלובוס כשמתחת לכל תמונה ניתן למצא קישור למתכון המפורט של הכריך הנבחר . _____
2. אתר כאוס במטבח מציג תאנים עטופות בפרושוטו וגבינה . להגשה כחטיף מעורר תאבון או כמנת פתיחה מלווה בלחם ויין טוב . ____
3. הספר 'כיצד נבשל' הצרפתי מתורגם לראשונה לשפה האנגלית :
ספר הבישול הצרפתי עב הכרס מתחדש במתכונים מודרניים ועתיד לצאת לאור בחודש אוקטובר השנה לראשונה בגירסתו האנגלית.סודות הבישול של ג'ולי וג'וליה לא רק בסרט ,אלא גם על גבי 1000 עמודי מתכונים . [פרטים על הספר כאן ) _____
4. הלוס אנג'לס טיימס מציע מגוון של מרקי גספצ'ו . עונת המרקים הקרים טרם הסתיימה וניתן לגוון את המרק הקר והמסורתי הזה ולהגישו עם מרכיבים נוספים מלבד עגבניות,פלפל,שום ,שמן זית וחומץ - הכתבה והמתכונים כאן . _____
5. מגזין סוואר מציע מגוון של ארוחות בוקר , לא רק לחם וביצים - כאן . ______
6. השף חיים טיבי
הוא בן 39, יליד צפת. עוד בבית אמא-אבא, ברובע העתיק של העיר, ספג את הניחוחות והטעמים שיצאו מהמטבח הצנוע של אימו. ספג - והפנים. כבר אז נהג חיים לטעום ב'גניבה' מהבישולים ישר מהסיר, ובדיעבד הסתבר שכל 'גניבה' קטנה השתלמה... הכתבה המלאה על השף כאן .
_____
7. סלט במעבד מזון ?
חברת 'בוש' משיקה בהשקה בינלאומית מעבד מזון חדשני עם פטנט בלעדי: פונקציית חיתוך לקוביות מושלמות ואחידות בגודלן ה- ProfiKubixx לכתבה המלאה __
8. ארוחה שלמה בכריך
מרתה סטיוארט עם 50 הצעות לכריכים שיכולים להוות ארוחה שלמה - כאן (גם מקור הצילום)
פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים : כריך עושים באהבה כולל המתכון ללחמניה |
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה על המידע הרב שהבאת...
סעיף 5 הולך לפתור לי את "בעית
איך לפנק את משפחתך ולהמשיך להפתיע
עם ארוחות הבקר"...:-))
לך כוכב ירוק וזוהר...
תודה על המידה ועל ההתמדה במידע