עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    כריך עושים באהבה או לא עושים בכלל..

    21 תגובות   יום שישי , 28/8/09, 22:13

     

     

    ישנם סיפורי אוכל שאפשר לאכול עם העיניים ורק עם תמונות גם ללא טקסט..סיפורי אוכל שאפשר לראות מהסוף להתחלה..ככה נאכלה הלחמנייה הזו ,לארוחת ערב קלה וביתית.
    הלחמנייה אפוייה בבית כמובן, זרויה בתוכה פיסות קטנטנות של פלפלים קלויים.המרכיבים הנבחרים והמשובחים בתוך לחמנייה שנאפתה בקפדנות ובאהבה בתנור הבייתי הולידה כריך בריא וטעים.
    מה היה בתוך הלחמניה?...  חרדל דיז'ון חריף, מיונז משובח, עגבניות מיובשות שנאפו בתנור אך שילשום, מללפון טרי פרוס דק, עלי בייבי ורוקט, נקניק מפולפל..הכל ארוז בלחמנייה חמימה שרק יצאה מהתנור זרויה בתוכה בפיסות פלפל קלוי..
    סיפור קטן על כריך גדול ..

    [תצלומים: ח. הראל-כל הזכויות שמורות]

     

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים : הפיינליסטים בתערוכת אלקטרולוקס 2009 

    דרג את התוכן:

      תגובות (21)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/9/09 17:29:

       

      תודה רבה ,אני חסידה גדולה של חרדל על כל סוגיו , אבדוק  .

        5/9/09 13:48:

      צטט: בלוג אוכל 2009-09-05 09:18:08

      צטט: adikahan 2009-09-02 19:55:09


      נראה מעולה.

      מיונז קנוי או שגם עליו טרחת בעצמך?

      במקרה של סנדביץ מועט רכיבים, אני אוהב למרוח חרדל דה בורגון (לא חרדל דיג'ון).

      על העלים בסנדביץ (וכמובן שגם מחוצה לו) אני אוהב להמטיר חומצים בטעמים (פטל, אגוזים ועוד) תוצרת FAILLOT.

       

      הי עדי . המיונז קנוי וזאת מהחשש המסויים לשימוש בביצים חיות (יחד עם זה שזה נדיר כנראה למצא סלמונלה בביצים טריות ממקור אמין) . רשמתי לעצמי את ההמלצה על החרדל. אתה צודק מאוד בנוגע לתוספת חמיצות (שבדיעבר) חסרה לי .. רשמתי לי גם את ההמלצה הזו.

      תודה גדולה .

       בעונג.

      לא הזכרתי זאת, אבל החרדל גם הוא מתוצרת FAILLOT.

      אפשרות אחרת לגמרי של חרדל היא מתוצרת AMORA. זהו חרדל מאד מסחרי, הכי פשוט והכי זול שיש (אבל לעומת זאת מביא דמעות אין ספור).

      שני סוגי החרדל  חלקים לגמרי, ללא שום גרעינים.

       

        5/9/09 09:18:

      צטט: adikahan 2009-09-02 19:55:09


      נראה מעולה.

      מיונז קנוי או שגם עליו טרחת בעצמך?

      במקרה של סנדביץ מועט רכיבים, אני אוהב למרוח חרדל דה בורגון (לא חרדל דיג'ון).

      על העלים בסנדביץ (וכמובן שגם מחוצה לו) אני אוהב להמטיר חומצים בטעמים (פטל, אגוזים ועוד) תוצרת FAILLOT.

       

      הי עדי . המיונז קנוי וזאת מהחשש המסויים לשימוש בביצים חיות (יחד עם זה שזה נדיר כנראה למצא סלמונלה בביצים טריות ממקור אמין) . רשמתי לעצמי את ההמלצה על החרדל. אתה צודק מאוד בנוגע לתוספת חמיצות (שבדיעבר) חסרה לי .. רשמתי לי גם את ההמלצה הזו.

      תודה גדולה .

        5/9/09 09:12:

      צטט: polsci401 2009-09-02 19:19:44


      יש להכריז על הפוסט, ובמיוחד על התמונות שבו, כבלתי חוקי בעליל. נראה טעים!

       

      תודה רבה איש , אתה מוזמן לבא כל יום צוחק  .שמחתי .

        3/9/09 07:52:
      תודה
        2/9/09 19:55:


      נראה מעולה.

      מיונז קנוי או שגם עליו טרחת בעצמך?

      במקרה של סנדביץ מועט רכיבים, אני אוהב למרוח חרדל דה בורגון (לא חרדל דיג'ון).

      על העלים בסנדביץ (וכמובן שגם מחוצה לו) אני אוהב להמטיר חומצים בטעמים (פטל, אגוזים ועוד) תוצרת FAILLOT.

        2/9/09 19:19:

      יש להכריז על הפוסט, ובמיוחד על התמונות שבו, כבלתי חוקי בעליל. נראה טעים!
        1/9/09 10:18:

      צטט: תלתלית 2009-08-31 20:28:49

      יאמי.

      איזה נקניק זה?

       

      בדקתי בחשבון הקניה : נקניק הרץ פרוס (נמכר לפי משקל והפריסה במקום)

        1/9/09 00:24:


      למי שמעוניין להכין את הלחמניות, הבצק ל- 8 יח' גדולות מורכב מ-

      2 פלפלים אדומים קלויים

      כוס וחצי מים פושרים

      7 גרם שמרים יבשים

      2 כפיות סוכר

      1/2 קילו קמח רגיל

      כפית מלח

      כף שמן זית

      וביצה טרופה למריחה מעל הלחמניות ולפני האפייה.

       

      את הפלפל הקצוץ מוסיפים לבצק בלישה של מספר דקות לאחר שתפח כשעה.

      יוצרים 8  לחמניות עגולות  ומתפחים כ- 40 דקות.

      אפייה - כ 3/4 שעה בחום 180 מע'.

       

        31/8/09 23:32:

      צטט: תלתלית 2009-08-31 20:28:49

      יאמי.

      איזה נקניק זה?

       

      תודה ! לא זוכרת את השם המדוייק של הנקניק  (חשבון הרכישה אצלי על השולחן בעבודה, אבדוק מחר ואעדכן) זה סוג של סלמי שמן ומפולפל , מזכיר קצת את נקניק ההרץ ההונגרי (כאן תמונה )  לילה/בוקר טוב  :)

       

        31/8/09 23:28:

      צטט: nitzmiller 2009-08-31 12:20:38

       

      כל הכבוד לך!

      אוהבת להכין כריך דומה

      אבל, עם לחמניה קנויה מהסופר

      וכנ"ל לגבי העגבניות המיובשות ופלפל הקלוי

      אני בטוחה שאין מה להשוות בין שני הכריכים...

       

      אין ספק שהכריך שלך טעים מאוד ,פלפל קלוי מוחמץ מוסיף הרבה טעם (כאן הפלפל קלוי בטוסטר אובן אבל לא כבוש עם שום ולימון..).  תודה רבה :)

        31/8/09 20:28:

      יאמי.

      איזה נקניק זה?

        31/8/09 12:20:

       

      כל הכבוד לך!

      אוהבת להכין כריך דומה

      אבל, עם לחמניה קנויה מהסופר

      וכנ"ל לגבי העגבניות המיובשות ופלפל הקלוי

      אני בטוחה שאין מה להשוות בין שני הכריכים...

        30/8/09 17:46:

      תודה
        30/8/09 14:54:


      השארתי סימן,

      העגבניה נזלה אי שם

      אבל היה טעים.

       

        30/8/09 11:58:

      תודה רבה איבי .
        29/8/09 17:07:


      נראה פשוט מצוין !!!

      *

       

        29/8/09 12:59:

      תודה רבה :)
        29/8/09 11:34:

      יוזמה ברוכה,אין הרבה שיודעים להכין סנדביצים טובים
        29/8/09 09:41:

      תודה רבה יקירתי . אני אוהבת לקבל כריכים מוכנים כבר אבל הפעם הכינותי בעצמי ..  שבת נפלאה :))
        29/8/09 09:01:
      "סיפור קטן על כריך גדול ..."
             והעיניים חוגגות (-:
                   *  *  *

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין