עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מה מתבשל ברשת - 24.8.09

    2 תגובות   יום שני, 24/8/09, 08:02
    למעלה : ג'ל אדום לוהט ושקוף

    1. מגוון תמונות של קוביות הג'ל האכיל הזה- בפליקר- כאן

    _____

    2. כל מה שרציתם לדעת על אפיית לחמים
    סגל המדריכים בקורס אמנות האפייה של בית הספר המרכזי למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור" בשיתוף עם חברת בונז'ור אסף וריכז צרור עצות ומתכונים -
    למאמר המלא .

    _____
    3.תפריט אלקטרוני במסעדה באילת.בעזרת מסך מגע ניתן לסקור את כל המנות שבתפריט, ישנן תמונות של כל מנה וגם שעשועים לילדים.בשביל להזמין תאלצו להזמין לשולחן את המלצר/ית בלחיצת כפתור.
    המאמר המלא כאן .

    _____
    4. בקרוב: גבינת מסקרפונה חדשה המיועדת לשוק המוסדי ותמכר במארזים גדולים. ומתי אצלנו על המדף בסופר?
    הכתבה כאן .

    _____
    5. מזלגות- בעבר בהווה ובעתיד- כולל מזלגות בראי ההיסטוריה ואוספי מזלגות-
    הכתבה כאן כולל כיצד לנקות מזלגות מושחרים בקלות בעזרת אבקת סודה לשתייה

     

     

    6. אתר Taste of home
    מגוון הצעות לארוחות לילדים-
    כאן

     

    ה- NYT : משקאות צוננים עם פרחים

     

    7. הניו יורק טיימס בכתבה על משקאות קיץ המשולבים בפרחים אכילים יש גם מתכונים - כאן

     


    8. המאסטר שף ז'אן ג'ורג' וונגריכטן מהסלב שפים המפורסמים בעולם עם הצעה למשקה שקוף וצונן :


     

    לימונדה עם וודקה וטימין של השף - המתכון כאן

    _____

    9. שווה צפייהBBC GOOD FOOD - סרטוני הדרכה

    מגוון של עשרות סרטוני הדרכה לטכניקות בישול ואפייה . לא ניתן לאמבד - כל הסרטונים בלחיצת העכבר

    ______

    10. בסוף השבוע ייבשתי מספר סוגי עגבניות בתנור.בחום של 150 מעלות מעל שעתיים , הנה תמונות הלפני והאחרי .יצא יופי-ארומטי ומתקתק  .


    [צילום:ח. הראל]

     

     

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים : מה מתבשל ברשת 21.8.08

    --

    לכתבה על הכנת גלידות נפלאות ללא שימוש במכונת גלידות - לחצו כאן - מדור האוכל בעכבר העיר און ליין.

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/8/09 20:40:

      תודה שאתה קורא .אני כותבת על דברים שאני אוהבת ,שמהווים חידוש, כשרון ,יצירה ,צבע ,יופי ו/או טעם מיוחדים . ההיזון שלך חשוב לי :)
        24/8/09 19:53:


      תודה על ההתמדה,

      אני נהנה לקרוא כל פעם

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין