עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מה מתבשל ברשת 17.8.09- אבטיח וטקילה,פנקוטה שוקולד לבן ועוד

    4 תגובות   יום שני, 17/8/09, 13:20


    שיא הקיץ כעת ואין כמו אבטיח צונן, מרענן וגם אלכוהולי.

    מרתה סטיוארט במגזין האחרון של חודש יולי 2009 מציעה גירסא של אבטיח רווי בטקילה וליקר טריפל סק.

     

    Tequila-Soaked Watermelon Wedges

     

    מה נחוץ ואיך מכינים את זה ?

    אבטיח קטן מחולק לרבעים וחתוך לפרוסות בעובי של 2.5 ס"מ

    1 כוס סוכר

    3/4 כוס מים

    1/2 כוס טקילה

    1/4 כוס ליקר טריפל סק

    2 ליים (אולי גם לימון יתאים) חצויים וחתוכים לטריזים

    מלח גס

     

    לסדר את האבטיח בשכבה אחת בתבנית /כלי בגודל 20 על 30 ס"מ

    בסיר/קלחת להביא לרתיחה:

    סוכר, מים ,טקילה וטריפל סק. לבשל עד שהסוכר נמס כדקה.

    לצנן מעט ולצקת את הסירופ על האבטיח החתוך בתבנית.

    לצנן במקרר קרוב לשעה.

    להוציא את חתיכות האבטיח מהסירופ ולסדר על צלחת הגשה.

    לסחוט מעל מיץ ליים ולתבל במלח גס.

    --

    מה זה : כתום, ארוך ועבה יותר מהגזר הישראלי הממוצע ומבוקש ברוסיה ?

    התשובה : גזר ישראלי המשווק בגודל לא סטנדרטי לשוק הרוסי - להידיעה המלאה (כולל מקור תמונת שק הגזר.כן, הם קונים מישראל גם תפוחי אדמה .מעניין טעמו של הסלט תפודים וגזר (עם המיונית והבשר ותוספות נוספות) הרוסי (סלט דה ביף) עם מרכיבים מישראל  קריצה .

     

     

     הצילום למעלה :נברשת מקורית :  Antique Spoon Chandelier with Teacups

     למי שמתעקש להאיר את חדר המגורים בכפות מעוצבות וספלי תה בסגנון עתיק .אפשר גם לתלות ספלים מהבית..

    --

    זה לא אוכל אבל תל אביב על המפה גם בגלל הכפכפים שעוצבו על ידי המעצב התעשייתי אלי יעקבזון :

     

      

     

    -

    אתר המגזין FOOD & WINE מציע מתכון לעוגיות סנדוויץ מעניין במיוחד :

    שתי עוגיות דקיקות עשויות על בסיס של פולנטה לימון ופרג ובאמצע הפתעה ורודה : סורבה של זן של אוכמניות.[המתכון ]

    -

    אתר My recipes  מציע פנקוטה משוקולד לבן המוגשת עם רוטב שוקולד כהה [מתכון ותמונה]

    הפעם הקינוח הקלאסי מופחת קלוריות במעט בגלל שימוש בחלב ושמנת ביחס דומה.

     

    White Chocolate Panna Cotta With Dark Chocolate Sauce from Southern Living

     

    --

    הטלגרף הבריטי מציע לחגוג את הקיץ עם מגוון מתכוני פלפל- אדומים או צהובים,כולם מתקתקים. הכתבה מציעה מתכונים ותמונות והדגמא בסרטוני וידאו.

     

     

    Pepper recipes: just some of the different varieties of peppers

     

    צילום :   JOHN LAWRENCE מכאן

    -

     

    אתר Restaurants and Institutions מדווח החודש על טרנד אמריקאי בנוגע לחסה.

    מסעדות מחדשות את התפריט עם מגוון מנות המבוססות על חסה - מתכונים ותמונות כאן.

    קרדיט לצילום  : Mushroom Council

    -

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: עוגת גזר וקוקוס ובניינים מתוקים

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/8/09 09:21:

      נראה מעולה:)

       

       

      lockerz invites
      www.locketz.co.il

        17/8/09 14:52:

      שמע..מותק כנראה מדובר באותה אחת ..מצוננת בבית שלא הלכה לעבודה היום וחולמת על פוקאצ'ות עסיסיות.. . שמות חיבה זה ח-מוד.נכון גדון קריצהנשיקה
        17/8/09 14:50:

      במקרה עברתי,

      ראיתי כתוב "חני",

      אבל אני מכיר אותה חנית חשבתי לעצמי,

      וקורא לה חניתה,

       והנה, הרווחתי לי גם חני....:)

        17/8/09 14:49:

      במקרה עברתי,

      ראיתי כתוב "חני",

      אבל אני מכיר אותה חנית חשבתי לעצמי,

      וקורא לה חניתה,

       והנה, הרווחתי לי גם חני....:)

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין