קסטה לחג האהבה
פינוק מתוק וקר בשתי דקות עבודה
החומרים
כ-20 ביסקוויטים בטעם שוקולד 2 מיכלים של גבינת נפוליאון בטעם טבעי (230 גרם כל מיכל) 1 פחית חלב מרוכז מתוצרת הולנדית = 397 גרם100 גרם שוקולד לבן מומס - לא חובה 1 קרטון שמנת מתוקה 38% = 1 כוס = 250 מ"ל כפית סוכר וניל (אמיתי) חופן פטל קפוא או פרי יער אחר לבחירה (לא חובה)
1. לרפד את התבנית בביסקוויטים .לצורך השכבה התחתית של התבנית נחוצים כ- 10 יח' .על מנת שכל התבנית תהיה מכוסה ניתן לחתוך את הביסקוויטים לחצאים/רבעים בעזרת סכין חדה. 5. במידה ואתם מוסיפים פרי קפוא, ערבבו כעת ידנית פנימה ,חופן של פרי קפוא . 7. לאחר כשעה וחצי ,יש להוציא את הקסטה שהתחילה לקפוא, ולסדר מלמעלה יפה את יתרת הביסקוויטים,להמשיך להקפיא עוד כ- 5 שעות או לכל הלילה. -
-- אגב, דרך נהדרת לפנק מישהו אהוב בחג האהבה ובכל יום < כאן > כל הקרדיט לרוסיני מקהילת האוכל כאן .
-- פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: המונה ליזה מכוסות קפה |
תגובות (14)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה ובתאבון
תודה
כמה כייף, תודה :)
תודה !
תודה אורן , שמחתי לקרא. אני אוהבת את צילומי המזון שלך :)
תודה רבה אלמה יקירתי
מושך ביותר....
לך כוכב ירוק וזוהר...
פשוט טעים ומדהים,
סחתיין,
- WOW כוכב
גם נראה טעים וגם מצולם יפה !
לחיי אהבה יומיומית!
תודה
נראה טעים ו...
שי