עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    קסטה לבנה עם פטל במיוחד לחג האהבה

    14 תגובות   יום רביעי, 5/8/09, 08:31

     

    קסטה לחג האהבה 

     

    פינוק מתוק וקר בשתי דקות עבודה

    החומרים

    כ-20 ביסקוויטים בטעם שוקולד

    2 מיכלים של גבינת נפוליאון בטעם טבעי (230 גרם כל מיכל)

    1 פחית חלב מרוכז מתוצרת הולנדית  = 397 גרם 

    100 גרם שוקולד לבן מומס - לא חובה

    1 קרטון שמנת מתוקה 38% = 1 כוס = 250 מ"ל

    כפית סוכר וניל (אמיתי)

    חופן פטל קפוא או פרי יער אחר לבחירה (לא חובה)



    תבנית ריבועית 22 או 23 ס"מ עמידה בהקפאה מרופדת בנייר אפייה


    אופן ההכנה:

    1. לרפד את התבנית בביסקוויטים .לצורך השכבה התחתית של התבנית נחוצים כ- 10 יח' .על מנת שכל התבנית תהיה מכוסה ניתן לחתוך את הביסקוויטים לחצאים/רבעים בעזרת סכין חדה.
    2. בקערת מיקסר בעזרת המקצף לטרוף את הגבינה עד שהיא מתרככת וחלקה .
    3. בהדרגה להוסיף את החלב המרוכז והשוקולד הלבן המומס (שוקולד לא חובה) .להוסיף את הסוכר וניל .
    4. לצקת פנימה את השמנת המתוקה ולהמשיך להקציף עד קבלת תערובת אחידה ומוסית .

    5. במידה ואתם מוסיפים פרי קפוא, ערבבו כעת ידנית פנימה ,חופן של פרי קפוא  .
    6. לצקת את המוס הלבן על תחתית הבסקויטים בתבנית וליישר . לכסות בנייר כסף ולהקפיא למשך שעה וחצי .

    7. לאחר כשעה וחצי ,יש להוציא את הקסטה שהתחילה לקפוא, ולסדר מלמעלה יפה את יתרת הביסקוויטים,להמשיך להקפיא עוד כ- 5 שעות או לכל הלילה.
    8. לפני ההגשה, להוציא מהפריזר , לחתוך מנות ,את יתרת הקסטה לכסות (גם נייר כסף מהודק יתאים) ולשמור בפריזר.

    -
    צילומים: ח. הראל  ©

     

    --

    אגב, דרך נהדרת לפנק מישהו אהוב בחג האהבה ובכל יום  < כאן >  כל הקרדיט לרוסיני מקהילת האוכל כאן .

     

    --

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: המונה ליזה מכוסות קפה

    דרג את התוכן:

      תגובות (14)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        7/8/09 09:44:

      צטט: איתן ו. 2009-08-06 15:13:35

      קל הכנה, נראה מעולה, טעים להפליא ותודה רבה. 

       

      תודה ובתאבון

       

        7/8/09 09:43:

      צטט: shantit 2009-08-06 12:54:17

      אי אי אי פעם בשנה מותר קטלני ביותר מתוק מאודדדדדד

       

      תודה

        6/8/09 15:13:
      קל הכנה, נראה מעולה, טעים להפליא ותודה רבה. 
        6/8/09 12:54:
      אי אי אי פעם בשנה מותר קטלני ביותר מתוק מאודדדדדד
        6/8/09 11:32:

      צטט: דיקלה5 2009-08-05 21:01:29

      מושך ביותר....

      לך כוכב ירוק וזוהר...

       

      כמה כייף, תודה :)

       

        6/8/09 11:29:

      צטט: פטיסרי 2009-08-05 18:06:24

      פשוט טעים ומדהים,

      סחתיין,

       

      תודה !

        6/8/09 11:25:

      צטט: mr_kite 2009-08-05 18:01:36

      - WOW כוכב

      גם נראה טעים וגם מצולם יפה !

       

      תודה אורן , שמחתי לקרא.    אני אוהבת את צילומי המזון שלך :)

        6/8/09 11:22:

      צטט: mi alma 2009-08-05 12:42:24


      לחיי אהבה יומיומית!
       והקינוח נראה מעולה.
          ממש חגיגה :)
             *   *   * 

       

      תודה רבה אלמה יקירתי נשיקה

        5/8/09 21:01:

      מושך ביותר....

      לך כוכב ירוק וזוהר...

        5/8/09 18:06:

      פשוט טעים ומדהים,

      סחתיין,

        5/8/09 18:01:

      - WOW כוכב

      גם נראה טעים וגם מצולם יפה !

        5/8/09 12:42:

      לחיי אהבה יומיומית!
       והקינוח נראה מעולה.
          ממש חגיגה :)
             *   *   * 
        5/8/09 11:22:

      תודה

      נראה טעים ו...

      שי

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין