עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    הקובייה ההונגרית וממתקים לשבת 1.8.09

    3 תגובות   יום שבת, 1/8/09, 08:00

    הקובייה הזו מזכירה לכם קובייה הונגרית  ?

    למי אין בבית את הקובייה ההונגרית הוותיקה ?

    הפאזל הצבעוני הזה יליד שנות ה-70 של המאה הקודמת שינה את צבעיו והרכבו ומהיום הוא מוצא ככריך העשוי מיני נקניק כגון סלמי וגבינות צ'דר והמשחזר את צורת הקובייה באופן מפתיע.התמונה לקוחה מאתר הסנדוויצ'ים הזה העשיר ברעיונות לכריכים לכל טעם וחיך.

    --
    זה שנים שאני טוענת ש 'חנות הממתקים' שלי היא חנות לממכר נקניקים .זו לא טעות. כשאני נכנסת לחנות נקניקים משובחת אני רוצה לטעום מהכול .כמו ילד הנכנס לחנות צעצועים המלאה בכל טוב . ברגע ,הייתי רוצה לטעום מכל המגוון ומכל סוג נקניק שבנמצא עם עדיפות לנקניק הונגרי מתובל ושמן ..
    לשון בחוץ .

    התמונה המפתיעה הזו של שרשרת הנקניקיות הגיע השבוע במייל ממגזין גורמה ניו זילנדי. (האם זכורה למי מכם חנות הנקניקים של זילבר ברחוב נתנזון בחיפה ? חנות המפעל אינה קיימת עוד אבל זו היתה דוגמא טובה לחנות משובחת לנקניקים ונקניקיות דשנות גם כן ) .


    היישר מניו זילנד- הנה זוכה בתחרות ה - Cuisine Artisan Awards :

     

     


    יצרן הנקניקיות הזה מניו זילנד  (גם מקור התמונה), זכה בתחרות המדוברת השנה והפעם עם נקניקיות עבודת יד בטעם מיוחד.נקניקיות בטעם שומר מתוק הם הזוכים , מתוך סידרת נקניקים בסגנון סיציליאני שהמקום מייצר.תמונה שובת לב לחובבי הז'אנר כמובן .


    --


    מה חדש בקליפורניה,בפארק כריסטמס היל ? פשוט צריך ללכת אחר הריח ..

     


     


     

    פסטיבל השום ה 31  במספרו יצא לדרך בסוף השבוע הזה . מעל 3 טון של שום, יבושלו, יקוצצו ,אף אחד לא יתלונן על הריח ויש גם פרסים.מעל מאה אלף איש צפויים לפקוד את המקום בשלושת ימי הפסטיבל המתוקשר.השאלה: מתי אצלנו כאן בישראל ?..

    --
    בסוף השבוע נולדו גרנולה ברס חדשים והפעם בטעם שונה:חמאת בוטנים ,שקדים,חמוציות ושיבולת שועל שייצרו חטיף טעים וקל הכנה.המתכון מבוסס על האתר האמריקאי של מרתה סטיוארט .

    גרנולה ברס בטעם חמאת בוטנים
    מה נחוץ
    1 חלבון מביצה גדולה
    1/2 כוס =50 גרם שיבולת שועל
    1/2 כוס=70 גרם חמוציות יבשות
    1/2 כוס =40 גרם שקדים מולבנים פרוסים
    רבע כפית מלח
    1/2 כוס=100 גרם חמאת בוטנים
    1/2 כוס=90 גרם סוכר חום כהה
    3 כפות שמן
    חצי כפית קינמון טחון

    איך מכינים:


    ניתן לאפות את הגרנולה ברס בתבנית ריבועית קטנה בגודל עשרים ס"מ, אפייה בטוסטר אובן תקצר את זמן האפייה
    1. לחמם תנור לחום בינוני נמוך 150 מעלות .
    2. בקערה לערבב:שיבולת שועל,שקדים וחמוציות.

    3. בסיר/קלחת קטנה לערבב:סוכר חום,חמאת בוטנים,קינמון,מלח וכף מים,לבשל על להבה נמוכה עד שהסוכר נמס כחמש דקות .לצנן מעט ולבחוש פנימה את החלבון.
    4. לצקת על קערת החומרים היבשים ולערבב היטב .
    5. לשטח על תבנית ריבועית קטנה בגודל עשרים ס"מ המרופדת בנייר אפייה וליישר .
    6. לאפות 20 דקות בטוסטר אובן או כ 30 בתנור האפייה .
    7. לצנן כרבע שעה ולחתוך למלבנים .

    -
     אתם מוזמנים לסלט דלעת משובח ? אל תפספסו  
    כאן : זה לא רק נראה טעים ! /עכבר העיר מדור האוכל בהארץ

    -

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: סלט דלעת משובח וגזר כבוש

    -

    עדכון 2.8.09 - מגש ירק/פרי וגבינות שהוא יצירת אומנות נהדרת < כאן >  צל"ש ענק לרוסיני , חבר בקהילת האוכל של עכבר קפה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        1/8/09 11:09:
      אני אעדכן ואכניס תמונות
        1/8/09 09:48:


      תודה רבה .לאחרונה קהילת האוכל הגדולה של העכבר קפה שיתפה בנפלאות הסנדוויצ'ים שלה ,שפע רעיונות < כאן >  וכריך אחד זוכה !

       

      (אגב, יהיה נהדר שאתה תיתן לקהילה הצצה מעולם הפטיסרי שלך )

        1/8/09 09:26:

      אהבתי את הקובייה ההונגרית מהנקניק,

      שבוע שעבר היה במוסף הארץ 10 הסנדביצים הטובים ביותר ,

       

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין