עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מאה סלטים וזה לא הכל

    12 תגובות   יום חמישי, 23/7/09, 01:13

     

    100 מתכוני סלטים לפי מארק ביטמן/הניו יורק טיימס


    100 רעיונות לסלטי קיץ התפרסמו אתמול בניו יורק טיימס.מארק ביטמן מגיש מתכוני סלטים המחולקים לקטגוריות : סלטים המתאימים לצמחונים, סלטים המכילים בשר, פסטה וקטניות. לצד הסלטים ישנו מגוון מתכונים של רטבים קלאסיים כגון:וינגרט, מיונז וגם רטבים המבוססים על ג'ינג'ר, אבוקדו, בזיליקום ויוגורט. הכתבה המלאה < כאן >
    מקור תמונת הסלטים : http://www.nytimes.com/2009/07/22/dining/22mlist.html

    --

     

    השבוע במגזין global post
    איך מכינים גבינת מוצרלה מחלב באפלו בקמפניה שבאיטליה ,סרטון והכתבה נהדרים <
    כאן
    >

    --

    דיווח מגרמניה : thelocal.de
    שף מתלמד גרמני נפגע קשה בידיו בעת שעמל על הכנת מנת אוכל שהוכנה בבישול מולקולרי. השימוש בחנקן נוזלי גרם לפיצוץ ופגיעה קשה בידיו <
    הידיעה המלאה >

    --

    הבובה רבקה רובין אוכלת 'בייגל'  עם גבינה

    קונים או לא? - מודל הבובה שמוצאה יהודי לקוח מדמות בשם רבקה שגדלה בניו יורק בתחילת המאה הקודמת.הבובה רבקה ,כנערה אמריקאית ממשפחה שמוצאה מרוסיה נמכרת במגוון סטים של לבוש ואביזרים וגם סט אוכל לבית הספר. הסט כולל גם בייגל יהודי וגבינה,אך זו לא גבינת שמנת אלא גבינה אמריקאית טיפוסית..  

    --

     

    הזמרת כריסטינה אגילרה בקמפיין למיגור הרעב בעולם

     

    מותגי יאם וגם הבעלים של טאקו בל ופיצה האט שכרו את שירותיה של הזמרת כריסטינה אגילרה כדוברת בקמפיין למיגור הרעב העולמי.מהנהלת החברה מוסרים שהקמפיין בעידודה יכול להציל מיליוני רעבים בעולם,הכתבה ומקור התמונה< כאן>

    --

    קרם ברולה עם טוויסט מעניין

     

    מסעדה באלסקה מגישה את הקינוח האלגנטי ,הקרם ברולה אבל עשוי אחרת :מה יש שם? תירס, אספרסו, אמרטו וצימוקים שהושרו קודם בליקר גרנד מרנייה, כלל לא דומה לקינוח הקלאסי, הכתבה  מכאן

     

    קאמבאק לסרדינים

    לצד דגי הטונה, הסלמון ופירות הים, הסרדינים עושים קאמבאק עולמי. הדגיגים הקטנים מכילים אחוז גבוה של פרוטאין, ויטמין D , ואומגה 3, כתבה מלאה ,תמונה ומתכון לסרדינים על הגריל הכל מכאן 

    --

     

    עוגת מייפל/ סילאן

    מאז שסיגל , חברה לעבודה לשעבר הביאה את העוגה הזו ומסרה לי את המתכון, כבר הכנתי את העוגה  אין ספור פעמים.
    בתחילה ציפיתי את העוגה במייפל, ולאחרונה עם סילאן,כהה או בהיר יותר מתוצרת יצרנים שונים.

    זו כנראה  העוגה הבחושה הכי קלה בעולם.כן,והיא גם טעימה .

    עוגת מייפל או סילאן

     

    תבנית :20  על 30 ס"מ


    לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
    לערבב את החומרים לפי הסדר בקערה:

    3 ביצים
    כוס וחצי סוכר (=300 גרם ) ,אני מפחיתה מעט
    1 כוס שמן קנולה (או שמן אחר ,לא שמן זית)
    1 חבילה גבינה =250 גרם גבינה לבנה
    5 או 9%

     

    כעת:
    להוסיף לקערה  2 כוסות קמח רגיל (=280 גרם)  המעורב עם 1 שקיק אבקת אפיה מנופה +כפית או כף תמצית ווניל
    .

    לצקת את העיסה לתבנית האפייה,לפזר אגוזים קצוצים למעלה.
    לאפות כ- 30 דקות, או עד שהעוגה מוכנה.
    להוציא את העוגה מהתנור לחורר אותה  עם שיפוד עץ עבה ולזלף סילאן או מייפל לפי הטעם.

    --

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: גודיס ל 20.7.09

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/7/09 19:28:

      תודה ציפי .
        26/7/09 19:01:

      יש למרק ביטמן עוד שני פוסטים קודמים דומים. אחד על ארוחות פיקניק והשני על ארוחות קלות וזריזות לקיץ.
        25/7/09 17:58:

      לדעתי גם צילום הסלטים  נהדר .
        25/7/09 14:28:


      גם אני אוהבת את רשימת ה - 101 של ביטמן. עושה חשק לבשל וגם לא מאיים.

        23/7/09 21:26:

      צטט: דיקלה5 2009-07-23 17:01:01

      העוגת מייפל נראית לי קלה ...כמו שאני אוהבת....

      1 כוס שמן....אפשר פחות או שזה מהותי?

      לך כוכב ירוק וזוהר...

       

      תודה דיקלה. בעוגה הזו לא הפחתתי את השמן , אבל-

      העוגה רכה מאוד והכמות גדולה, כלומר מכוס שמן מתקבלות הרבה מנות עוגה ,תמיד אפשר להכין מחצית הכמות .. קריצה

        23/7/09 21:25:

      צטט: ♥ניתי♥ 2009-07-23 10:24:20

      העוגה נראה מעולה!

       

      תודה ניתי :)

        23/7/09 21:24:

      צטט: mi alma 2009-07-23 07:10:00


      יקירתי!
      התחברתי כמובן לבובה...
      בדיוק כתבתי פוסט חדש על כך ואת מוזמנת לבקר.
      וללא ספק גם העוגה רכשה אותי.
      המתוקים הם חלק ממני.
      תודה חני וסופשבוע מוצל ומלא ברוגע.

       

      ייקרתי ,תודה . שבנו לעת ערב , בעונג ,אקפוץ לקרא אצלך מאוחר יותר , מבטיחה . סוף שבוע טעים ונפלא :))

        23/7/09 21:23:

      צטט: ק י צ י 2009-07-23 07:01:30

      מזמן לא קנינו סרדינים ... אאל"ט עכשיו העונה של הטריים

      אז הגיע הזמן .....

       

      בוקר טוב (:

       

      ערב טוב ,אני זוכרת שאת אוהבת סרדינים .. :))סרדינים זה טעים  . תודה .

        23/7/09 17:01:

      העוגת מייפל נראית לי קלה ...כמו שאני אוהבת....

      1 כוס שמן....אפשר פחות או שזה מהותי?

      לך כוכב ירוק וזוהר...

        23/7/09 10:24:
      העוגה נראה מעולה!
        23/7/09 07:10:

      יקירתי!
      התחברתי כמובן לבובה...
      בדיוק כתבתי פוסט חדש על כך ואת מוזמנת לבקר.
      וללא ספק גם העוגה רכשה אותי.
      המתוקים הם חלק ממני.
      תודה חני וסופשבוע מוצל ומלא ברוגע.
        23/7/09 07:01:

      מזמן לא קנינו סרדינים ... אאל"ט עכשיו העונה של הטריים

      אז הגיע הזמן .....

       

      בוקר טוב (:

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין