עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    קאפקייקס,שייק צונן,עוגות חתונה,מדד טריות וגם סלט חצילים של השף

    6 תגובות   יום שלישי, 23/6/09, 18:15

    שתי התמונות למעלה: אביזרי מטבח מסיליקון : מברשת ומטרף ידני -

    אתר sur la table  מציע למכירה עזרי מטבח צבעוניים לשפים הצעירים שבחבורה (ילדים ) .הכלים עשויים מסיליקון והם עומדים יפה על דעתם על השיש ממתינים בסבלנות שישתמשו בהם. קשה שלא לחייך כשרואים את תמונתם, אתר היצרן ומקור התמונות < כאן >

    --

     

    חגיגת הקאפקייקס לא תמה.והפעם האתר הבריטי הזה - שהוא גם מקור התמונה,מציע מתכוני קאפקייקס מצולמים בטעמים מגוונים
    עוגות קטנות בטעם בסיסי של וניל, שוקולד או לימון, בקישוט צבעוני, לחיצה על התמונה של הקאפקייק תביא אותכם למתכון המלא.


    צ'ולדו

    משקה צונן שמקורו בקולומביה.המשקה ,סוג של מילקשייק מורכב מקרח כתוש ,מיץ מרוכז של פירות,חלב מרוכז,פירות טריים מגוונים וקוקוס.
    האתר הזה ממנו גם התמונה של המשקה ,מציע גירסא מרעננת למשקה הזה

    לשתי מנות נחוץ:

    3 כוסות קרח כתוש
    6 כפות מיץ תפוזים מרוכז קפוא מופשר, מחולק
    1/2 חלב מרוכז ממותק- נמכר בפחיות או שפורפרות
    2 כוסות פירות מעורבים לדוגמא: בננות, תות שדה,ענבים,מנגו,מלון-לפי העונה והמצאי
    3 כפות קוקוס
    2
    דובדבנים מסוכרים או טריים או קישוט אחר
    לא חובה,אבל יפה יותר - שתי וופלות לקישוט המנה
     
    איך מכינים ?
    לחלק את הקרח בין שתי כוסות גדולות. בכל כוס ,מעל הקרח לצקת 3 כפות מיץ תפוזים מרוכז שהופשר,3 כפות חלב מרוכז וכוס אחת של פירות חתוכים. מעל הפירות ,בכל כוס לצקת עוד כף של חלב מרוכז וכך וחצי קוקוס טחון. לקשט בדובדבן טרי או מסוכר ובוופלה מוארכת. להגיש מייד עם כפית, קש וערימה של מפיות. אפשר כבר לדמיין את הטעם, לא חייבים הפעם לספור קלוריות (יש הרבה) קריצה
     

    --

     

    האתר כאן מדגים שניתן להכין עוגות חתונה גם בבית,כל המרכיבים והשלבים מוסברים, הנה אחת מעוגות החתונה המפורטות באתר לדוגמא :

     

     --

    טרי או לא טרי ? זו השאלה -

    הקפאתם בשר טחון שרכשתם אצל זלמן/משה או אצל מי שאתם רוצים, לפני חודשיים ושכחתם בפריזר ? - האם אפשר עכשיו להפשירו ולהכין ממנו קבבים ?
    שמרתם במקרר חלמונים שנותרו מהפבלובה, עברו כבר 3 ימים - האם עדיין טובים לשימוש ?
    והאגוזים , מחנות הפיצוחים האם יישמרו טוב בחוץ/בקרור/בהקפאה וכמה זמן?

    שאלות מסוג זה עולות בתמידות על ידי כולנו בבית וברשת בקהילות האוכל השונות
    האם יש מקום מרוכז אחד שייתן לנו מענה מדוייק לכל השאלות הללו ?
    מעל אלפיים איש כבר שמרו את האתר הזה ב
    דלישס שלהם ,גם אני שמרתי לאחרונה .אתר חדש יחסית, לא בעברית שהוקם לתת מענה לכל השאלות הללו. האתר יסייע לכם בתכנון קניות מזון וגם ניצול מירבי של מזון למען תפוקת טעם והרכב תזונתי מקסימלי.
    still tasty = קישור לאתר,הוא המדריך המקוון לאורך חיי מדף של מוצרי מזון מגוונים
    האתר מכיל 2 אפשרויות חיפוש מידע לגבי מזון
    - לפי מילת מפתח מבוקשת או
    - לחיצה על תמונה של סוג מזון , כגון: פירות,ירקות, מוצרי חלב, בשר, אגוזים וכד
    מעט מוצרים אינם במגוון הישראלי

    האתר כולל גם מאמרים כגון: תאריכי תפוגה על מוצרים - חשוב להתחשב או לא
    וגם את שאלת היום
    --
    אתם מוזמנים להתרשם
    still tasty
    [מקור האיור המצורף בהאתר המוזכר]

    --

    ומתכון מצויין של השף רפי כהן , זה כל כך טעים שלא נחוץ כלום יחד עם זה:

    חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה,פטרוזיליה ושמן זית

    3 חצילים בינוניים
     1/4 כוס שמן זית


    לטחינה


    3/4 כוס טחינה גולמית איכותית
    1/2 כוס מיץ לימון
    2 שיני שום קצוצות
    פלפל ירוק חריף, נקי מגרעינים וקצוץ
    3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
    כוס מים קרים כקרח
    מלח

    אופן ההכנה
    שורפים את החצילים על אש גלויה או על גריל פחמים. מורידים מהאש ומניחים בצד בתוך מסננת לקירור. לאחר שהחצילים קרים דיים, קולפים אותם. בשום אופן לא שוטפים אותם במים כדי לא לאבד את הטעם המעושן
    מערבבים את כל מרכיבי הטחינה בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול
    מוסיפים את החצילים החמים לקערה עם הטחינה. מערבבים בעזרת מזלג ערבוב קצר. מזלפים שמן זית בנדיבות ומגישים


    מקור המתכון :רפי כהן -< מהכתבה הזו>


    הערות שלי
    * השתמשתי ב- 3 חצילים רגילים מהסופר.

    * קליתי את החצילים בו זמנית על 3 להבות הגז.

    * שמתי מי ברז ולא מי קרח .

    וככה מתקבל הסלט חצילים :

     

    --

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים : מאפה ירקות ועוף שלם אפוי עם לימון

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/6/09 17:18:

      בגלל השייק ?.. קריצה     תודה :))
        24/6/09 16:47:

      רצתי למקרר (:

      לשון בחוץ

        24/6/09 10:47:
      תודה, זה השם שהשף נתן לסלט , הכי טעים להכין בבית ונגמר מהר .. יום מצויין :)
        24/6/09 09:28:

      חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה,פטרוזיליה ושמן זית 
      כמה טעים!
      שווה להכין בבית ולא לקנות את המוכנים.
      אוהבת סלטי חצילים שונים (רק לא במיונז...)
      שיהיה יום שכולו טוב!
        23/6/09 19:28:

      תודה , היא מומחית גם בקאפקייקס < גם כאן >  .
        23/6/09 18:21:

      למרתה סטוארט ספר חדש על קאפ קייקס:

      http://www.marthastewartstore.com/detail.php?p=95466/&rsc=dl_home04

       

      175 יצירות מתוקות מתוקות.

       

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין