עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    3 הפתעות קייציות צוננות ועוגיות הקאובוי של לורה בוש

    2 תגובות   יום שלישי, 16/6/09, 21:11

    הפתעות מתוקות וצוננות לתחילתו של הקיץ :

     

    המגזין האמריקאי סאןסט מציע רעיון חביב לעוגיה ממולאה, מה יש פה ואיך מכינים את זה בבית ומי היה מתנגד לאכול את הפינוק הזה ?
    מרשמלו לבן נמס על עוגיית שוקולד כהה ומתחת חמאת בוטנים , להשלמת התענוג הצמידו עוד עוגיית שוקולד, תודו שזה נראה טוב , טוב מאוד ..
    איך מכינים:
    למרוח כף חמאת בוטנים רכה (לא מהמקרר) על עוגיית שוקולד דקה, מעל להניח מרשמלו שהעברתם מעט מעל האש והוא עדיין  נוזלי וחם, להצמיד עוד עוגיה , נותר רק ללקק את האצבעות מקור התמונה והרעיון< כאן >

    מדור המזון והמשקאות של אתר העיר קליבלנד, אוהיו מפרסם מתכון למשקה מרענן:

    לימונדה ממותקת מבוסמת בריח תפוז
    בשומת הדבש- תפוז בלימונדה הממותקת מוצלחת, כך הם אומרים  (טרם בדקתי בבית) ומנדבים את הוראות ההכנה  ל-8  כוסות משקה

    הערה: המתכונים האמריקאים מכילים כמות נדיבה של סוכר, לשיקולכם להפחית מהכמות המומלצת במתכון.

    להכין סירופ דבש
    לערבב כוס מים עם כוס וחצי סוכר בקלחת או סיר קטנים.לבשל ולבחוש עד שהתערובת רותחת והסוכר נמס.להסיר מהלהבה. לצנן עד שהתעורבת חמה עדיין אך לא רותחת.להוסיף 3 כפות דבש בטעם תפוז (אפשר גם דבש רגיל) . לצנן לטמפרטורת החדר ואחר כך לצנן במקרר עד שהסירופ קר מאוד.


    הכנת הלימונדה
    בקנקן גדול לערבב : 7 כוסות מים ,כוס וחצי מיץ לימון סחוט לא מסונן,והסירופ הצונן.

    לצנן היטב לפני ההגשה
    ההגשה: בכל כוס להניח מספר קוביות קרח, לצקת לימונדה צוננת ולקשט בפלחי לימון
    מקור התמונה והרעיון< כאן >

     

     

    השף קונדיטור ג'ימי מקמילן משיקגו ,בראיון החודש במגזין סטאר-שף מציע להכין קינוח מיוחד במינו

     

    המתכון לקינוח הזה, מהארוכים והמפורטים שיש ..כולל שוקולד בלגי ופירות יער, הרבה קישוטים וצבע,מה בין רשימת המרכיבים והשכבות ?
    פרוסות תותים מיובשות בסירופ
    סורבה של תות שדה
    גלידה מעלי הכותרת של ורדים ויין
    עוגיות דקיקות בטעם פטל
    רפרפת משוקולד חלב
    אבק/ת קקאו
    צ'יפסים מתות שדה
    אמולסיה=תחליב משקדים
    תותים ביין
    קראנץ' שוקולד שקדים

    וכן, הכל בקינוח אחד !
    מקור התמונה והמתכון המלא <
    כאן >

    --

    המגזין האמריקאי המשובח סוואר מקדיש את גליונו האחרון , מספר 121 לנושא : טקסס.אחד המתכונים הכלולים בחוברת הם עוגיות הקאובוי של לורה בוש. עוגיות קלות להכנה המכילות את השילוש המוצלח של שיבולת שועל- אגוזים-שוקולד.

    בדקתי את המתכון במטבח הפרטי והא הניב  26 עוגיות חביבות בעלות מתיקות מתונה, הנה אחת מהעוגיות:

     

     עוגיות הקאובוי של לורה בוש

    המרכיבים:

    3/4 כוס קמח רגיל

    3/4 כפית אבקת אפיה

    3/4 כפית סודה לשתיה

    3/4 כפית קינמון טחון

    1/4 כפית מלח

    90 גרם חמאה רכה

    6 כפות סוכר לבן

    6 כפות סוכר זהוב

    1 ביצה

    3/4 כפית תמצית וניל

    3/4 כוס שיבולת שועל מהירה (לבישול) או רגילה

    3/4 כוס שוקולד צ'ייפס  (אני שמתי שברי שוקולד)

    1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים (אני שמתי אגוזי מלך קצוצים)

    1/2 כוס קוקוס

    ההכנה:

    1. לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות צל' .

    2. בקערה לערבב 5 מרכיבים ראשונים (כתובים באפור)  ולהניח בצד.

    3. בקערת מיקסר או בקערה לעירבוב ידני לערבב חמאה עד שהיא רכה מאוד. להוסיף 2 סוגי סוכר ולערבב היטב.להוסיף ביצה ווניל .

    4. להוסיף לקערה את תערובת הקמח ולערבב עד ליצירת בצק. להוסיף:

    שיבולת שועל (קוואקר) ,שוקולד, אגוזים וקוקוס .

    5.ליצור מהבצק 24-26 כדורים ולהניח ב- 2 תבניות אפיה על נייר אפייה, במרחקים גדולים.

    6. לאפות בתנור המחומם 16-18 דקות.

     מקור: Saveur in Issue #121

     --  

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים: מתכון ללחם לבן פשוט וטעים

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/6/09 09:09:

      בוקר טוב !   גם אני .. 
        17/6/09 08:10:

      אוהבת לאכול הפתעות מתוקות :)

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין