עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מאפינס חדשים וחדשות מעולם המזון : 5.6.09

    2 תגובות   יום שישי , 5/6/09, 11:03
     
    מאפינס עם טעם חדש:
     מאפינס עשויים פרג ולימון  / מבוסס על מתכון מהבלוג imafoodblog

    המאפינס עשירים בטעם אך לא בקלוריות, הם קלים להכנה מנוקדים בפרג שלם וניחוח לימון,אצלנו במשפחה כולם אהבו את המאפיס. ניתנים להקפאה והפשרה למשך מספר שבועות .

    החומרים:

    2/3 כוס סוכר לבן = 140 גרם
    מיץ וקליפה מגורדת או זסט של שני לימונים קטנים
    2 כוסות קמח = 280 גרם קמח רגיל
    2 כפיות אבקת אפיה
    רבע כפית סודה לשתיה
    רבע כפית מלח
    3/4 כוס יוגורט רגיל
    2 ביצים גדולות מספר 1
    2 כפיות תמצית וניל
    1/2 כוס שמן קנולה
    2 כפות פרג טרי שלם- לא טחון
    ההכנה

    1. לחמם תנור לחום גבוה של 200 מעלות
    2. להכין תבנית מאפינס בעלת 12 שקעים
    3. בקערה לערבב את כל המרכיבים היבשים מלבד הפרג: סוכר וקליפת לימון.להוסיף את הקמח,אבקת האפיה, סודה לשתיה ומלח
    4. בקערה נפרדת לערבב: יוגורט,ביצים, וניל, מיץ לימון ושמן
    5. לערבב את תוכן שתי הקערות באופן כזה:לצקת את קערת הנוזלים לתוך הקערה עם החומרים היבשים ולערבב קלות רק שכל המרכיבים מתאחדים.לא יותר
    6. לבחוש פנימה את הפרג השלם
    7. לחלק את העיסה בין 12 תבניות המאפינס
    8. אפייה: 18-20  דקות או עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם עץ הננעץ במרכזם יוצא יבש
    9. לצנן את המאפינס מעט בתבנית ולהעביר לרשת לצינון
     
    הקאפ קייקס ממשיכים לכבוש את העולם 
    הלוס אנג'לס טיימס מדווח שטרנד הקאפ קייקס שהחל כבר בשנת 2004 לא תם, נהפוך הוא .מקומות ממכר חדשים המתמחים בייצור קאפ קייקס, אותו המאפינס המוכר אבל במגוון של ציפויים וקישוטים מתרבים.אין גבול לדמיון בטעמים וצורות ההגשה. המאמר כולל דוגמאות וגם מתכונים

     


    חגיגת גלידות
    גלידה מסמלת יותר מכל את הקיץ, ונוסף לאפקט הצינון היא מספקת את תשוקתנו לקינוח מתוק ומפנק . הקיץ יצאו רעיונות הגשה חדשים בנוסף לצורות הגשת הגלידה המסורתיות,לגלידות הפירות, היוגורט, הפרפה וכל היתר
    הגלידה תוגש בקומות, עם עוגיות, כשכבות עוגה,עם שפע סירופ סביב, פיתוי מתוק שאי אפשר לעמוד בפניו.<
    כאן > דוגמאות נוספות

    דיווח של ה the food section סיורי גלידה בניו יורק
    לא רק  סיורי אוכל איטלקיים, טיולי יין בצרפת או חיפוש טראפלים בטוסקנה, הקיץ הניו יורקי מביא סיורי גלידה שייתקימו גם במשך חודש אוגוסט.כל הפרטים< כאן >
    טאג'ין מסיליקון:
     גם כלי אפייה מסורתיים עוברים לסיליקון, בכללם הטאג'ין. שכחו מכלי החרס הכבד, כעת ניתן להכין תבשילים בסגנון צפון אפריקאי בטאג'ין עשוי סיליקון בתנור. היצרן מבטיח חוברת מתכונים הכלולה במחיר
    מקור <
    כאן >

    פותחני בקבוקים מעץ בצורת חיות :
    חולצי הבקבוקים בסגנון רטרו שיק מביאים לכם גן חיות  מעוצב לשולחן : שור, פיל או ינשוף, רק תבחרו .מקור < כאן >

    --

    פוסט קודם בבלוג האוכל פוד פורנו להמונים : לכבוש עגבניות שרי

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/6/09 17:11:

      צטט: mi alma 2009-06-05 17:06:15


      מאוד אוהבת מאפינס (בכל מיני טעמים).
      פרג ולימון  - שילוב מוצלח. גם בעוגות.
      ולגבי הפותחנים:
      התאהבתי בפיל.
      {יש לי חיבה גדולה לפילים...}
      שבת שלום שתהיה!

       

       

        5/6/09 17:06:

      מאוד אוהבת מאפינס (בכל מיני טעמים).
      פרג ולימון  - שילוב מוצלח. גם בעוגות.
      ולגבי הפותחנים:
      התאהבתי בפיל.
      {יש לי חיבה גדולה לפילים...}
      שבת שלום שיהיה!

      ארכיון

      פרופיל