עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    רוטב צ'ימיצ'ורי ושלגון בדמות דניאל קרייג

    9 תגובות   יום שלישי, 2/6/09, 00:37


    אתר  the frisky ומקורות מזון נוספים ברשת מדווחים היום על מהדורת שלגונים מיוחדת שיצאה לאור השבוע.

    הכותרת:

    Quick Pic: Daniel Craig Has A License To Chill

    שלגונים הנושאים את פלג גופו העליון החשוף של השחקן הבריטי דניאל קרייג  .חברת המזון דל מונטה ערכה סקר בין 1000 נשים בריטיות שנתבקשו לדרג את הגבר הקול ביותר ששווה שדמותו תתנוסס כשלגון. דניאל בן ה- 41 נבחר ברוב קולות. השלגון משולש הטעמים (חמוציות/אוכמניות ורימונים) הוא דל קלוריות  (פחות מ- 100 קלוריות היחידה ) .החברה תמכור מהדורה מוגבלת של השלגונים למשך שבוע בלבד, כך שאם אתם בלונדון ... אל תפספסו ..

    --

    ומה יצא לי הערב ?

    בערימת המתכונים הישנים שמצאתי לאחרונה, מצאתי עוד גזיר מתכון ישן, הנה הוא:

     

    לצורך הכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי רכשתי היום צרור פטרוזליה טרי וגם צרור אורגנו במארז (שהתגלה בבית כבלתי שמיש, כמה חבל)

    הפטרוזיליה נקצצה דק מאוד במעבד המזון הקטן הזה:

     

    הטחינה של הפטרוזיליה  נעשתה בסבבים, כשהצרור חולק למספר חלקים ונקצץ קודם באופן גס על קרש. יחד עם הצרור טחנתי את השום.

    הכל הועבר לקערה , לתוכה הוספתי את יתר המרכיבים וערבבתי. התקבל רוטב ירוק, ריחני ורענן, הנה:

     

     

    המתכון לרוטב מגזיר המגזין המצולם :

    זר פטרוזיליה =כוס פטרוזיליה
    כף גדושה אורגנו טרי קצוץ או יבש בכמות של חצי כף - ויתרתי הפעם
    2 שיני שום כתוש
    מיץ מלימון אחד
    4 כפות שמן זית
    2 כפות שמן קנולה /חמניות
    1/4  כפית מלח
    קורט סוכר
    4 כפות מים

    לערבב את כל חומרי הרוטב ולאחסן במקרר עד השימוש. (הוספתי גם מעט פלפל צ'ילי גרוס)

    --

    איזה שימוש אתם עושים ברוטב צ'ימיצ'ורי ?

    -- 

    בתוך צרור הפטרוזיליה התגלו מעט מפרחיו , הנה ,היה לי  חבל לזרוק אותם :

     

    --

    מקור תמונת השלגון < כאן >

    פוסט קודם : ריבת עגבניות

    דרג את התוכן:

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/6/09 03:38:
        3/6/09 00:55:

      צטט: ליאת z 2009-06-02 10:36:43

      פששש...דניאל קרייג אישי על מקל. me likey

       

      תודה, אגב ..מעניין מי הנחשק שהיה נבחר בארץ ..

        3/6/09 00:54:

      צטט: ♥ניתי♥ 2009-06-02 08:57:42

      נ.ב.

      ממש בא לי על לונדון ולק לדניאל קרייג...........

       

      גם לי , לא יודעת מי קודם .. he's hot  :) הוא יפה יותר בתמונה מאשר בשלגון .. תודה 

        3/6/09 00:52:

      צטט: ♥ניתי♥ 2009-06-02 08:55:52

      אני מאוד אוהבת לאכול סלט אם הרוטב

      אבל כמובן בעלי אוהב סטייק טוב

       

      תודה על הרוטב................

       

      תודה ניתי ,רעיון טוב  לאכול את הרוטב עם סלט ,עם עגבניות זה נראה גם שילוב צבעוני  . אני בינתיים אוכלת את הרוטב עם כפית :)

        3/6/09 00:51:

      צטט: mi alma 2009-06-02 08:39:56


      חני, בוקר טוב חיוך
      התאהבתי דווקא בפטרוזיליה שלך.
      היא נראית כה טריה ומלאת חיים.
      אני מגדלת צמחי תבלין רבים.
      בעציצים, באדניות ובגינה.
      הם מרכיב חשוב במטבח.
      אזלו כוכביי אבל...
      אני עוד אשוב.
      המשך יום נעים ושלו.

       

      תודה , אני מאוד אוהבת פטרוזיליה, במקרה נמצאה טרייה בסופר הקרוב. ברת מזל שאת יכולה לגדל צמחי תבלין באדניות , זה יפה, זמין וחוסך לך המון ריסוס  ..   :)

        2/6/09 10:36:
      פששש...דניאל קרייג אישי על מקל. me likey
        2/6/09 08:57:

      נ.ב.

      ממש בא לי על לונדון ולק לדניאל קרייג...........

        2/6/09 08:55:

      אני מאוד אוהבת לאכול סלט אם הרוטב

      אבל כמובן בעלי אוהב סטייק טוב

       

      תודה על הרוטב................

        2/6/09 08:39:

      חני, בוקר טוב חיוך
      התאהבתי דווקא בפטרוזיליה שלך.
      היא נראית כה טריה ומלאת חיים.
      אני מגדלת צמחי תבלין רבים.
      בעציצים, באדניות ובגינה.
      הם מרכיב חשוב במטבח.
      אזלו כוכביי אבל...
      אני עוד אשוב.
      המשך יום נעים ושלו.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין