עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    לחמניות במלית גבינה לחג השבועות

    6 תגובות   יום שלישי, 26/5/09, 23:43

    32 לחמניות במלית גבינה

    לבצק:

    4 כפיות סוכר

    1/2 כוס מים חמים

    2 1/2 כפיות שמרים יבשים = 7 גרם או 20 גרם שמרית

    1/2 כוס חלב חם

    1/2 כוס שמן (קנולה)- לא שמן זית

    2 ביצים בטמפרטורת החדר

    2 כפיות חומץ בהיר

    5 כוסות קמח רגיל=700 גרם

    3/4 כפית מלח

    למלית:

    1 ביצה

    120 גרם גבינה בולגרית

    250 גרם גבינת כנען

    לזיגוג:

    1 ביצה טרופה

    שומשום

    הכנת הבצק :

    בקערת המיקסר או קערה ללישה ידנית ,להמיס כפית מהסוכר במים החמים, להוסיף את השמרים , לערבב היטב ,לכסות ולתת לתערובת לתסוס במשך 10 דקות או עד שתופחת ומבעבעת.

    לערבב ולהוסיף את יתרת הסוכר,חלב, שמן, ביצים וחומץ.

    להוסיף לעיסה כוס קמח ואת המלח ולבחוש.

    להוסיף לבצק בהדרגה את כל כמות הקמח או מספיק קמח ליצירת בצק גמיש ולא דביק.

    ללוש את הבצק משך 10 דקות- במיקסר או ידנית.

    לגלגל את הבצק לכדור ולהניחו בקערה מעט משומנת. לכסות ולהתפיח עד שכפול בנפח, כשעה.

    הכנת המלית:

    בקערה,לטרוף ביצה, להוסיף גבינות ולערבב.

    הרכבת הלחמניות:

    ללוש מעט את הבצק התפוח ולחלקו ל- 4 חלקים שווים.

    על משטח מקומח או משטח עשוי סיליקון ,לרדד רבע בצק ראשון לעיגול דק בקוטר של כ- 30 ס"מ

    לחתוך את העיגול ל-8 חלקים שווים.

    להניח על כל משולש מהשמונה  כף מהמלית.

    את המלית להניח בצד הרחב של המשולש, לגלגל כל משולש מהצד הרחב כלפי הצד הצר,להדק ליצור צורה של סהרון ולהניח בתבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר אפייה /סיליקון

    לחזור על הפעולה עם כל יתרת הבצק, יש להניח את הלחמניות בתבנית במרחקים זה מזה.

    לכסות קלות את הלחמניות ולהניחן להתפחה עד שהכפילו את נפחן, משך 30 עד 60 דקות.

    להבריש את הלחמניות בביצה ולבזוק שומשום

    לאפות בתנור חם בחום בינוני - 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהלחמניות בצבע זהוב חום.

    --

    פוסט קודם בבלוג פוד פורנו להמונים: המלצה על בלוג אוכל אמריקאי משובח

    דרג את התוכן:

      תגובות (6)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        29/5/09 18:39:

      צטט: ששת שצ 2009-05-29 08:09:42

      בצק שמרים

      גבינה מלוחה

      מה צריך יותר מזה

      תודה אהרון :)

       

        29/5/09 08:09:

      בצק שמרים

      גבינה מלוחה

      מה צריך יותר מזה

        29/5/09 08:00:

      צטט: Lady Madonna 2009-05-28 22:11:56


      עושה רושם של טעים-טעים.

      וגם עשית לי תיאבון לתותים עם סוכר (חבל שהעונה הסתיימה). אני חולת תותים.

      חג שבועות שמחצוחק

       תודה , יתכן שניתן למצא עוד תותים דווקא בשוק, לפני שבוע היו במחירים נמוכים , המגוון משתנה בין השוק ולבין רשתות המזון ,אני מקוה שתמצאי , גם אני מחפשת בשביל אותה ריבה.. חג שמח חיוך

       

        28/5/09 22:11:


      עושה רושם של טעים-טעים.

      וגם עשית לי תיאבון לתותים עם סוכר (חבל שהעונה הסתיימה). אני חולת תותים.

      חג שבועות שמחצוחק

        27/5/09 14:57:

      צר לי , האתר קצת איטי ...     תודה בשמחה  חיוך
        27/5/09 10:35:
      (שוב, כתבתי תגובה... ולא הופיעה).
      בסוף יופיעו שתיהן
      מעורר תיאבון!
      מה יש עוד להוסיף ולומר?
      מאפה בצק שמרים עם מילוי גבינה.
      את עושה לנו את החיים מה זה טעימים.

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין