עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    פיצה בלחיצת כפתור ? - יש דבר כזה !

    12 תגובות   יום שני, 25/5/09, 00:16


    הרויטרס, סוכנות החדשות העולמית מדווחת על חידוש בתחום האוכל המוכן העשוי לכבוש את רחובות איטליה בשבועות הקרובים.

    מכונות אוטומטיות לממכר פיצה.

    שלוש דקות לאחר שתלחצו על המכשיר ובתמורת 5 יורו (או 6 $) תקבלו פיצה חמה וטרייה .

    מעצבי מכונת הפיצה   'Let's Pizza'  האיטלקיים מתכוונים להפיץ את המכשיר ברחבי איטליה ולאחר מכן באירופה וגם ארצות הברית.

    המכשיר עובד גם על גלים אינפרא אדומים לשם הכנת הבצק, למריחת רוטב העגבניות ולאפיית הפיצה.

    4 סוגי גבינות ניתנים לבחירה.. 

    שפים מנפולי לא מגלים התלהבות מהמכשיר. לדעתם, לא יהיה מקור להשוואה באיכות פיצה המיוצרת במכשיר אוטומטי, לבין פיצה המוכנה בתהליכים מסורתיים הכוללים בצק התופח באיטיות במשך מחצית היממה.

    הייתם מנסים כאן את המכשיר אם היה ניתן ?..

    --

    פוסט קודם בלוג האוכל פוד פורנו להמונים : פלירט עם גלידה ולחם שטוח עם זעתר

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/8/09 20:53:
      יאמי פיצה
        27/5/09 15:58:

      צטט: בלוג אוכל 2009-05-27 15:10:26

      צטט: דיקלה5 2009-05-25 18:16:39

      אם הטעם נשאר -למה לא?

       

      בדיוק. אני שמחה שאת מבין הטועמים קריצה

      מחכה ומצפה...

       

        27/5/09 15:10:

      צטט: דיקלה5 2009-05-25 18:16:39

      אם הטעם נשאר -למה לא?

       

      בדיוק. אני שמחה שאת מבין הטועמים קריצה

        27/5/09 15:09:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2009-05-25 14:30:08

      קודם כל, אנחנו תמיד בעד פיצה. כמעט בכל מצב וצורה

       

      חסר לי הסבר מסודר של שלב ההתפחה (אם בכלל) במכונה.

       

      ברמת העקרון אין סיבה שהפיצה לא תצא סבירה פלוס.

       

      יש יכולת להקפיד על רמת ואיכות החומרים כמו גם על היגיינה

       

      שלב האפייה גם הוא מעניין - בהחלט שווה ללמוד עליו עוד. אם הם מבטיחים פיצה ב 2.5 דקות והיא יוצאת בקראסט נכון אז זו טכנולוגיה ששווה לבדוק איך מפתחים אותה. באותה מידה ניתן יהיה לצרוב סטייק ברמת דיוק מקסימלית, לקרמל קרם ברולה וכן הלאה. נכון שהם ימנעו מאיתנו את התענוג אבל יבטיחו רמה אחידה שחסרה בהרבה מסעדות

       

      תודה יאיר , מעניין מה שכתבת . מתוך עניין אתחקר את הרשת לגבי היצרן- המכונה במידה ויש על זה פרסום.

      מדובר על 3 דקות..מלחיצת הכפתור , אבל מי סופר .גם לדעתי הפיצה יכולה להיות סבירה פלוס ואולי יותר . מעניין אם זה יגיע לישראל ?..

      בעניין המסעדות אני מסכימה וזה נושא רחב ונפרד ..

        26/5/09 00:03:


      אני חושבת שצריך להתנסות ולטעום

      אולי עוד נופתע מהטעם ומהאיכות כי

      האיטלקים מאוד מחושבים והפיצה זה

      המאכל שמייחד אותם בכל העולם ואם זה

      יוצא להפצה בכל רחבי איטליה, כנראה שיש משהו

      טוב בכל זאת במוצר הזה.

       

      נוכל לדעת רק כשנהיה שם וניווכח האם הם

      באמת צודקים ואם זה גם זול אז למה לא?

       

      כשהייתי באיטליה, אכלנו פיצות נפלאות אבל ממש

      ממש יקרות.

       

      בתיאבון לכל מי שמתנסה

        25/5/09 20:14:


      אין כמו להכין את הבצק במו ידיך.

      אפילו לא 5 דקות עבודה

      עוד 3 דקות על הרוטב

      בטוח טעים עשרות מונים מכל ה"פטנטים"

        25/5/09 18:16:
      אם הטעם נשאר -למה לא?
        25/5/09 14:30:

      קודם כל, אנחנו תמיד בעד פיצה. כמעט בכל מצב וצורה

       

      חסר לי הסבר מסודר של שלב ההתפחה (אם בכלל) במכונה.

       

      ברמת העקרון אין סיבה שהפיצה לא תצא סבירה פלוס.

       

      יש יכולת להקפיד על רמת ואיכות החומרים כמו גם על היגיינה

       

      שלב האפייה גם הוא מעניין - בהחלט שווה ללמוד עליו עוד. אם הם מבטיחים פיצה ב 2.5 דקות והיא יוצאת בקראסט נכון אז זו טכנולוגיה ששווה לבדוק איך מפתחים אותה. באותה מידה ניתן יהיה לצרוב סטייק ברמת דיוק מקסימלית, לקרמל קרם ברולה וכן הלאה. נכון שהם ימנעו מאיתנו את התענוג אבל יבטיחו רמה אחידה שחסרה בהרבה מסעדות

        25/5/09 11:52:

      תודה יקירתי , האיטלקים עיצבו והכינו אז רע זה כבר לא יכול להיות.. היתרון של זה נובע מהמחיר המוזל, מהירות קבלת הפיצה ,וחסכון בזמן המתנה במסעדה למשל. כמובן שלמלוא החוויה צריך את הדבר האמיתי. אכלתי פיצה מצויינת מבצק דקיק דווקא בפריז ...
        25/5/09 10:45:

      הי!
      אני לא מאוהבי הפיצה...מודה.
      ופיצה-מכונה ממש לא מסתדר לי.
      זה מוציא שם "רע" לפיצה, לא?
      (באיטליה אכלתי פיצה טעימה מבצק דק דק).
        25/5/09 08:41:

      תודה, אתה פיינשמקר במיוחד ?...  קריצה
        25/5/09 01:45:


      לא הייתי מנסה כזאת מכונה.

      אף אחת לא תאפה לי פיצה אינפרא-אדומה!

      האמת, שגם כוס קפה אני אף פעם לא אקנה ממכונה,

      אז אולי הבעיה היא אצלי.... 

      ארכיון

      פרופיל

      בלוג אוכל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין